Tinderiin liittyminen on helppoa. Ehkä vähän liiankin vaivatonta, sillä huomaat nopeasti ettet ole aikoihin päivittänyt kuviasi Facebookiin ja että viimeisin edustava kuva itsestäsi on vuodelta 2012. Mutta liityt silti heti – kuvathan voi aina vaihtaa jälkeenpäin. Ehdotan kuitenkin, että valitset kuvasi huolellisesti, sillä kyseisessä deittipalvelussa edustetaan pelkillä kuvilla ja ovat näin ollen ainoa tapa viestiä itsestäsi.

tinder_heart
Ole upean näköinen, mutta vältä epärealistisia kuvia: Sinun tulee tietty näyttää hyvältä kuvissa, mutta ole totuudenmukainen, sillä et halua tuottaa pettymystä ekoilla treffeillä.


tinder_heart
Älä ole ujo: Tarkoituksena on esittäytyä, joten vältä aurinkolaseja ja kaverikuvaa itsestäsi ja 10 frendistä. Kenenkään hermot ei kestä arvuuttelua siitä, kuka sinä olet.


tinder_heart
Lisää kokovartalokuva, joka antaa viitteen pituudestasi. Joillekin seuraa hakeville pituus on ratkaiseva tekijä, esimerkiksi miehet, joita ei ole pituudella pilattu ja jotka tästä syystä suosivat pienikokoisempia naisia kumppaneikseen.


tinder_heart
Ole persoonallinen: Paljasta jotain harrastuksistasi, ota kuva mielenkiintoisessa ympäristössä tai lisää kuvaan esine, joka kertoo itsestäsi. Älä missään tapauksessa paljasta liikaa, tämä sääntö pätee myös paljaaseen ihoon.


tinder_party


tinder_cross
Flirttailukuvat eivät toimi Tinderissä. Et tee vaikutusta tulevaan kumppaniin näyttämällä miten suosittu olet vastakkaisen tai saman sukupuolen edustajien parissa. Sinä olet pääosassa, eivät kaverisi tai faniklubisi.


tinder_cross
Älä kaunistele: Olemme kaikki parhaimmillamme ruskettuneina ja levänneinä eksottisella rannalla, mutta älä kerro elämäntarinaasi pelkillä lomakuvilla jos et satu olemaan ammattisurffaaja tai kokopäiväinen rantapummi.


tinder_cross
Päihteet: Et ikinä näytä hyvältä kosteissa kuvissa vaikka fiilis kuvaushetkellä olisi ollut kuinka katossa. Tupakanpoltto oli viimeksi in 1990-luvulla.


tinder_cross
Hääkuvat ja romantiikka. Meillä kaikilla on menneisyys, mutta tässä vaiheessa sitä ei vielä paljasteta. Jos hääkuvasi jostain syystä eksyy kuvien joukkoon, älä ihmettele, jos ei matcheja kuulu…


tinder_wedding

Subscribe to Email Updates