Olen toiminut sosiaalisen median parissa jo pitkään. Olen myös hallinnoinut useita Facebook-sivuja. On kuitenkin helppo unohtaa asioita, joiden kanssa ei joudu päivittäin, viikoittain tai kuukausittain tekemisiin.

Kysynkin sinulta suoraan: tiesitkö, että Facebook-sivun verkkosivuosoitteen voi vaihtaa? Tämä tieto on mennyt itseltäni täysin ohi, sillä tarve tuli eteeni vasta viime viikolla. Vaikka monella sivujen ylläpitäjällä ei akuuttia tarvetta tiedolle ole, ajattelin sen kuitenkin kanssanne jakaa. En nimittäin usko olevani ainoa, jonka tämä tieto yllättää.

Miten osoite sitten vaihdetaan?

Osoitteen vaihto tapahtuu viidessä stepissä.

Step 1.
Navigoi hallinnoimallesi FB-sivulle. Valitse sivun ylälaidasta Settings-valikko. Klikkaa valikko auki.
Facebook_page_url_11

Step 2.
Sivun vasempaan laitaan avautuu valikko. Valitse Page Info.
Facebook_page_url_2

Step 3.
Navigoi itsesi kohtaa Facebook Web Address ja paina Edit-painiketta.
Facebook_page_url_31

Step 4.
Sivulle aukeaa teksti, jolla on nykyinen osoitteesi. Mikäli haluat vaihtaa sivun osoitteen, klikkaa Change web address-kohtaa.
Facebook_page_url_4

Step 5.
Nyt voit vaihtaa osoitteen kirjoittamalla haluamasi jälkiliitteen kenttään. Kun olet valinnut haluamasi osoitteen, tarkista osoitteen saatavuus painamalla Check Availability-painiketta. Sen jälkeen voit tallentaa muutokset. Haluan kuitenkin muistuttaa, että osoitetta voi vaihtaa VAIN KERRAN!!
Facebook_page_url_5

Toivottavasti tämä auttaa sinua tulevaisuudessa. Mikäli artikkelista jäi puuttumaan jotain, voit laittaa kysymykset kommentteihin.


Subscribe to Email Updates