Dingle Oy kompaktisti

Dingle kehittää asiakkaidensa liiketoimintaa vastaamaan digitaalisen murroksen haasteisiin. Konsultoimme ja palvelemme yritysjohtoa, myyntiä, asiakaspalvelua ja markkinointia sekä teemme sisältöä kaikkiin yleisimpiin digikanaviin. Asiakkainamme on n. 100 suomalaisille tuttua brändiä useilta eri toimialoilta. Olemme nykyisin osa Aller-konsernia.

Taustaa työtehtävästä

Nyt haemme osa-aikaisia projektityöntekijöitä pääsääntöisesti moderointityöhön asiakkaidemme digikanaviin. Moderointi on digitaalista vuorovaikutusta ja kuluttajien palvelua Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa sekä sisältöjen julkaisua. Työ tehdään pääsääntöisesti klo 9-17 aikavälillä toimistoltamme, joka sijaitsee Taka-Töölössä Oopperatalon vieressä.

Olet esimerkiksi opiskelija, jolla on hieman luppoaikaa, ja käytät sitä mielellään erilaisissa sosiaalisen median kanavissa. Ymmärrät viestinnän lainalaisuuksia, asiakaspalvelun periaatteet, perusteet digitaalisten kanavien toiminnasta ja kirjoitat intohimoisesti sujuvaa suomen kieltä. Haluat kartuttaa työkokemustasi ja työskennellä kiinnostavien brändien parissa.

Kuulostaako sinulta? Hyvä, saatat olla etsimämme henkilö!

Meillä on tarjolla toistaiseksi voimassa olevia, osa-aikaisia rooleja, joissa työaika vaihtelee viikoittain n.0-20 tunnin välillä eli tämä sopii hyvin esim. opiskelujen ohelle (toivomus on että voisit tehdä pääsääntöisesti ainakin sen 7,5h/viikko). Palkkaa maksamme osaamisen, koulutuksen ja kokemuksen perusteella.

Emme vaadi sinulta aikaisempaa työkokemusta samankaltaisista tehtävistä, vaan koulutamme tehtäviin. Työ sopii erityisesti uran alkuvaiheessa oleville (entry-level) kokemusta kartuttaville viestijöille. Harrastuneisuus sosiaalisen median kanavissa on kuitenkin erinomainen etu (Facebook, Twitter, Instagram). Tarjolla siis erinomainen tilaisuus oppia lisää digitaalisesta mediasta alan edelläkävijöiden johdolla!

Lisätietoa

Lähetä kiireen vilkkaa hakemuksesi ja CV:si tai viimeistään 13.10.2015 osoitteeseen rekry@dingle.fi. Kirjaa aihe-kenttään ”Projektityöntekijä”.. Lisää tästä pestistä tai Dinglestä yrityksenä voit kysyä vaikkapa samaisesta rekry@dingle.fi sähköpostista tai kysyä lisää dingle.fi-sivulla olevassa asiakaspalveluchatissä (näkyy sivun alalaidassa arkisin 9-17).

Kutsumme potentiaaliset hakijat haastatteluun nopealla aikataululla. Palkkaamme useamman henkilön heti kun sopivia henkilöitä löytyy. Vaikka et hakisi työpaikkaa, niin seuraa meitä IG: @dingle tai Snapchatissa @dinglesnap

Katso Tomin haastattelu moderointityöstä:

https://youtu.be/LdYda0snp6k

Katso mitä Noora kertoo työskentelystä Dinglellä:

[embed]https://youtu.be/D2ePzASgWlM[/embed]

Subscribe to Email Updates