Maanantaina saavuin toimistolle markkinointiteemaiseen aamupalaveriin yhdeksäksi. Kokouksen jälkeen ruususeremoniassa saan ruusun, joka piristää nyt työpöydälläni. Maanantaina Dingle Daily Show'ssa minulla oli tähtivieraana Valtteri. Aamulla hänellä riitti kiirettä, mutta iltapäivällä ehdimme kuvata snäppiin lyhyen haastattelun.

Tiistaiaamulla suuntasin kohti Espoota kuvauskeikalle. Sellon kirjastossa tapasin suloisen read-koiran, Börjen, jolle lapset voivat lukea. Kävimme lounaalla, jonka jälkeen suuntasimme takaisin toimistolle, jossa meitä tervehti toimistokoira Mokka. Myöhemmin lähdimme tiimin kanssa suppailemaan, #dinglefit . Oli muuten todella, todella kivaa!

Keskiviikkona tein töitä toimistolla ja sain tehtäväksi lisätä tekstitykset muutamaan videoon. Alku sujui hieman tökkien, mutta kun pääsin vauhtiin, homma sujui! Keskiviikkona toimistolla myös siivottiin pöydät ”Dust bunny demolitionia” varten. Kevätsiivous kyllä piristi koko työympäristöä!

Sateinen torstai oli toimistolla rauhallinen päivä.☔️

Järjestelin tiedostoja ja hoidin muita pikkuhommia. Lounaan jälkeen työnteko jatkui toimistolla sateen ropistessa ikkunoihin.

Perjantai sujui työnteon merkeissä, editoin videoita ja kirjoittelen. Mahtava viikko takana, hyvää viikonloppua! ❤️

 

 

 

Subscribe to Email Updates