Technopoliksen UMA Esplanadin työtilaan voi nyt tutustua interaktiivisen virtuaalitodellisuuteen sijoittuvan esittelyn avulla. Virtuaalikokemuksessa suureen rooliin nousee Alvar Aallon suunnitteleman rakennuksen ainutlaatuinen arkkitehtuuri.

Helsingin ydinkeskussa Kirjatalossa sijaitsevan urbaanin työtilan 360-virtuaaliesittelyssä asiakas pääsee tutustumaan yhteisöllisen työtilan palveluihin ja tilaratkaisuihin. Niin mobiilissa, desktopilla kuin virtuaalilaseilla toimivan esittelyn ovat rakentaneet yhdessä Dingle ja suomalainen virtuaaliratkaisuja tarjoava Vizor.io.

”Huippumodernin UMA Esplanadin työtilojen ja palveluiden esittely interaktiivisella, virtuaalitodellisuutta ja mobiiliteknologiaa hyödyntävällä tavalla palvelee hyvin yritysmyyntimme tarpeita", toteaa Technopoliksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Karri Hautanen.

UMA Esplandin virtuaaliesittely on integroitu osaksi Technopoliksen verkkopalvelua. Selaimessa toimivan virtuaalitodellisuuskokemukseen pääsee sukeltamaan myös esimerkiksi Samsung Gear VR tai Google Cardboard -lasien avulla.

“Halusimme tuoda UMA Esplanadin upean, valoisan tilan kaikkien koettavaksi. Virtuaalitodellisuus on iso markkinoinnin trendi, joka mahdollistaa uudenlaisia asiakaskokemuksia. Olemme toteuttaneet Vizor.ion alustalla myös Technopolis-kampusten kokoustilojen esittelyt 13 eri kaupungissa", kertoo Dinglen kehitysjohtaja Aki Snellman.

"Vizor.ion teknologia mahdollistaa virtuaalikokemusten julkaisun suoraan selaimeen sekä julkaisun jakamisen sosiaaliseen mediaan ja upottamisen mille tahansa verkkosivustolle. Olemme iloisia siitä, että saimme ensimmäisten kaupallisten asiakkuuksien joukkoon Technopoliksen ja Dinglen toteutuksen", sanoo Vizor.ion operatiivinen johtaja Anna Rosa Lappalainen.

UMA on Technopoliksen 15 coworking-työtilan verkosto, joka vastaa muuttuneisiin työteon tarpeisiin. Verkoston lippulaiva UMA Esplanadi avattiin aivan Helsingin ydinkeskustaan toukokuussa. UMA:n tilat sopivat erityisen hyvin väliaikaiseen työskentelyyn, kokouksiin ja tapahtumiin.

Tutustu UMA Esplanadiin:

http://vizor.io/technopolis/uma-360-tour

Subscribe to Email Updates