Mustaa samettia päälle, punaa huuliin ja menoksi. Vanha Ylioppilastalo täyttyi torstaina 20.10. upeasta muodista, alan huipputekijöistä ja Suomen eturivin tähdistä, kun oli jälleen aika Elle Style Awards 2016 –muotigaalan. Myös Dingle oli mukana juhlahumussa. Kuvasimme Suomen suurimman muotigaalan koko komeudessaan ja löydätkin tallenteen täältä.

Ilmassa oli jännitystä ja juhlatilassa oli odottava tunnelma, kun ensimmäisiä kutsuvieraita odotettiin saapuviksi. Viimein ovet avautuivat ja punainen matto täyttyi lumoavista mekoista ja tyylikkäistä puvuista. Tässä muutama kameraamme tallentunut hetki huumaavasta illasta.

dsc_2762 dsc_2776 dsc_2947 dsc_3021

Gaalassa arvovaltaisa tuomaristo, johon lukeutui esimerkiksi Ellen päätoimittaja Taru Marjamaa, Lumenen markkinointijohtaja Tiina Bensky ja muotisuunnittelija Katri Niskanen, palkitsivat muotialan vuoden parhaat tekijät.

Tässä voittajat:

Vuoden kuvaaja: Jonas Lundqvist

Vuoden meikkitaiteilija: Piia Hiltunen

Vuoden tulokas: Maija Mero

Vuoden stailaaja: Vuoden stailaaja: Sofia Oksanen

Vuoden mallisto: Marimekko / Anna Teurnell

Vuoden asuste: Minna Parikka / Pupukengät

Vuoden malli: Suvi Riggs (o.s. Koponen)

Myöskin yleisö oli saanut osallistua Awardseihin. Yleisöäänestyksellä valittiin vuoden paras mies- ja naispukeutuja sekä vuoden muotiblogi.

Tässä lukijoiden valitsemat voittajat:

Vuoden miespukeutuja: Janne Naakka

Vuoden naispukeutuja: Sanni

Vuoden muotiblogi: Metti Forssell

Gaala huipentui huikean Eveliinan esitykseen ja tietenkin kultasateeseen. Juhlat eivät kuitenkaan päättyneet siihen, vaan iltaa jatkettiin Vanhalla Ylioppilastalolla ja sieltä siirryttiin vielä jatkamaan Helsingin kuulaaseen yöhön.

Subscribe to Email Updates