Old Spicen jalanjäljille vain hyvällä pohjatyöllä

Old Spicen tuloksekas kampanja oli jälleen hieno esimerkki siitä miten sosiaalinen media voi toimia pääkanavana vaikuttavassa ja tehokkaassa kampanjoinnissa. Markkinointiväki täällä Suomessakin on yhtä mieltä siitä, että Old Spice teki upeaa duunia, ja jotain tällaista SoMe -markkinoinnin pitäisi olla.

“You don't get to 500 million friends without making a few enemies.”

Tuleva David Fincherin elokuva ”The Social Network” on poikinut omien trailereidensa ohella myös paljon parodioita. Oikea elokuva perustuu löyhästi Facebookin perustamisen alkuaikoihin, joten parodiat luonnollisesti pilailevat muiden sosiaalisten median kanavien kustannuksella.

Pitäisikö päivittää?

Vaikka monen brändin odottaisi jo nykyään näkyvän sosiaalisen median ihmeellisessä maailmassa, useat suhtautuvat yhä silti epäileväisesti ja toimivat asenteella ”ehkä huomenna”. Ikävän usein brändien käsitys sosiaalisessa mediassa näkymisestä on pikaisen Facebook-tilin luonti, logon lätkäisy paikalleen ja kuiva statuspäivitys silloin tällöin. Tämä tuskin herättää yleisön joukossa suurta kiinnostusta, jos tulee nähdyksi ollenkaan. Näin syksyn tullen yritysten olisikin taas jo aika...

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1