Todellisia talkoita vai kampanjakikkailua?

Viime vuosina meille kuluttajille on tarjottu jos jonkinlaisia mahdollisuuksia osallistua ja tuottaa sisältöä mitä erilaisimpiin projekteihin. Vaihtoehtoja on ollut lukuisia uuden virvotusjuomamaun tuottamisesta Mountain Dewille ja maailman parantamiseen Pepsin kanssa Refresh Everything-projektissa. Sosiaalisen median käytön kasvu on tehnyt ”crowdsourcing”-kampanjoista entistä yleisempiä eikä ihme, nythän kuka tahansa voi olla sisällöntuottaja ja levittää omaa tai muiden sisältöä.

Digital Mingling

Nimen antaminen on aina vaikeaa. Dinglen nimeämisessäkin oli tuskansa. Tosin itse keksimisprosessi oli varsin mukava.

Espoolainen häpeää Facebookissa?

On se kummallista. Wikipedian mukaan Helsingissä asuu 587 787 asukasta. Espoon asukasluku vastaavasti on 246 905 ja Vantaan 199 678. Luulisi että näiden kuntien asukit ovat myös vastaavassa suhteessa edustettuna Facebookissa, mutta ei aivan.

Filkkoja ja videoita - YouTuben ihmemaa

Näin menneen Halloweenin kunniaksi YouTubessa kiertää sarja videoita, joiden lopuksi annetaan kaksi vaihtoehtoista jatkotarinaa. Linkit vievät aina uusiin videoihin ja näemmä umpikujaankin voi päätyä. Koukuttavaa. YouTuben tämän hetken suosituimpia videoita näyttävä sivu onkin vallan yksipuolisen näköinen, sillä jatkotarinoita on katsottu aika lailla.

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1