"On se nyt vaan tyhmää tehdä itse."

Hämmästyttävää, mutta totta, edelleen törmää tekijöihin että asiakkaisiin jotka haluavat tehdä kaiken itse. Kertaushan on opintojen äiti joten otetaan pieni katsaus siihen, miten asiat ovat muuttuneet tekniikan näkökulmasta viime vuosina.

Huomiomyynti - sosiaalinen media ja B2B

B2B-myynnissä on paljon tehostettavaa. Ensin prospektoidaan, sitten soitetaan, soitetaan, soitetaan ja ehkä saadaan palaveri...

Kriisiviestintää ja sosiaalista mediaa

Japanin katastrofin aikana on paljon spekuloitu miten kriisiviestintää pitäisi ja olisi pitänyt hoitaa. Virallisten kanavien lisäksi joukkoon on liittynyt jo alkumetreillä sosiaalinen media, näistä varsinkin Facebook sekä Twitter.

Sekaisin SoMesta ja SEOsta

2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen suuri puheenaihe digimarkkinoinnin alueella oli hakukoneoptimointi. Markkinointiosastoilla ja mediatoimistoissa väännettiin peistä orgaanisen liikenteen ja hakukonemainonnan tuottamista tuloksista ja siitä kenen ansiota hakukoneiden suunnalta tullut sivutrafiikki on. Mutta ei tämä keskustelu tai hakukoneoptimointi toki ole kuollut tälläkään vuosikymmenellä, vaan se on saanut lisää uusia sävyjä sosiaalisen median ansiosta.

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1