Facebookin sivun profiilikuva kasvaa

Facebook ilmoitti, että kaikkien yritys- ja fanisivujen profiilikuvan kokoa kasvatetaan viikon lopulla. Nykyinen kuvakoko on 125x125 pikseliä ja se kasvatetaan kokoon 160x160 pikseliä.

Listen- nappula musiikkisivuille

Facebook on luonut uuden nappulan musiikkisivuille helpottamaan musiikkinäytteiden kuuntelua. Kuuntele-nappulan avulla voidaan helposti kuunnella artistien kappaleita.

Multimedia jaetaan Facebookin kautta

Muxer.com teki pienen kyselyn asiakkailleen siitä kuinka multimediaa jaetaan verkossa. Tutkimuksen mukaan 42% mobiilikäyttäjistä jakaa multimedian Facebookin kautta.

Joka neljäs kertoo paikkansa

Maailmanlaajuisesti yksi neljästä Facebookin käyttäjästä lisää paikkatietonsa omaan postaukseen, kuvaan tai tapahtumaan. Maailmalla noin 200 miljoonaa käyttäjää lisää kymmenesti kuussa paikkatietonsa omiin postauksiinsa.

Punkkupullo on vanhin sosiaalisen median työkalu

Pekka Ollula Klokista oli eilen puhumassa Iron Sky- elokuvasta. Esityksen aikana hän mainitsi, että tärkeintä on olla mukana sosiaalisessa mediassa riippumatta välineesta. Ja eräs vanha tapa tähän yhteisöllisyyteen on punaviinin nauttiminen ystävien kanssa. Ja tähän lauseeseen kiteytyy mielestäni somen syvin olemus.

Facebook-sovellukset näkyviin myös mobiilissa

Facebookin aikajanauudistuksen siirtyessä myös yrityksille, välilehdillä esiintyviä applikaatioita ruvetaan tuottamaan uudessa leveämmässä 810 pikselin muodossa. Aiemmin tilaa leveyssuunnassa oli vain 520 pikseliä, joten ruudulle mahtuu nyt paljon enemmän sisältöä tai hengitystilaa. On kuitenkin toinen suuruusluokka, jota ei ehkä heti ota huomioon, nimittäin mobiili.

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1