Kuka luottaa mainontaan?

Kumpi ohjaa markkinointiasi enemmän: vaikuttaminen vai tavoittaminen? Pidätkö tärkeämpänä luottamuksen kasvattamista vai mahdollisimman suuren ihmisjoukon kontaktointia?

Voisimmeko tehdä enemmän, vähemmällä?

Olisiko hienoa, jos asiakkaasi viettäisivät yrityksesi brändin kanssa enemmän aikaa? Olisiko hienoa, jos he itsenäisesti veisivät brändisi sanomaa eteenpäin ystävilleen, ja samalla kehittäisivät tuotettasi tai palveluasi?

Facebook gör sök mer socialt: Graph Search

Mark Zuckerberg presenterade nyligen Graph Search: ett smart sätt att upptäcka platser, hitta personer och utforska sin omvärld, direkt på Facebook. För företag betyder Graph Search bättre synlighet och ett lyft för sponsrade resultat.

Facebookin uusi haku vie stalkkauksen uusiin sfääreihin (Graph Search)

Maanantai-aamuna sain uuden Facebook Graph Searchin käyttööni. Nyt hieman testailtuani tässä ensi havaintoja.

Kannattaako sisältöä mainostaa Facebookissa?

Kuten päivittäin näkee Facebookissa, newsfeedimme täyttyy kaikenlaisista julkaisuista, myös mainostetuista. Näitä ns. sponsoroituja julkaisuja näkyy laidasta laitaan, häiritsevistä tarinoista jopa yllättävän viihdyttäviin ja mielenkiintoisiin.

Mikä oli sinun uudenvuodenlupauksesi?

Markkinointiviestintä on viimeisten vuosien aikoina mennyt roimasti eteenpäin. Teknologia on muuttanut asiakkaiden käyttäytymistä ja tapoja. Hyviä päätöksia ei voida enää tehdä sen perusteella mikä toissa vuonna toimi, vaan pitää jatkuvasti miettiä miten asiakkaidemme verkkokäyttäyttäytyimen muuttuu. Nykymarkkinoijan suurin synti on tehdä jotain vain siksi että se on toiminut aikaisemmin.

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1