Miksi olette olemassa?

Rolex ei myy kelloja, vaan luksusta elämään.

Kun hyvän annettiin kiertää

Olitko sinä yksi niistä kymmenistä tuhansista suomalaisista, jotka ovat suositelleet ystävilleen yhtä suomen reiluimmista kauppiaista viime viikkojen aikana? K-Seilorin kauppias Heimo Välinen on tehnyt arvokasta työtä vähävaraisten hyväksi jo pitkän aikaa, mutta halusimme viestiä tärkeästä asiasta, jotta hänen esimerkkinsä leviäisi myös eteenpäin.

Seuraajista liidejä

Yksi tavallisimmista kysymyksistä liittyen sosiaaliseen mediaan on miten saada enemmän hyötyä faneista tai seuraajista? Monesti esim. Facebook-kampanjoita saatetaan pitää vain markkinointikuluina, kuten printti- tv- tai ulkomainonta, eikä niiden uskota tuovan merkittäviä hyötyjä. Jos kuulut tähän joukkoon, oletko miettinyt seuraavia kysymyksiä.

Onko Sinulla Suomen paras Facebook-sivu? Katso Socialnumbers-listalta!

Facebook-sivuja on nyt helppo vertailla. Socialnumbers tarjoaa tähän helppolukuisia, luotettaviin tunnuslukuihin perustuvia ja aina ajantasaisia tilastoja. Socialnumbers on iStudion luoma palvelu, jota Pohjoismaissa edustaa Dingle.

Kenelle suunnittelet kampanjasi?

Suunnitteletko tarkasti mitä haluat ihmisten tekevän kun he näkevät kampanjasi viestin?

Globaali brändi, lokaali ääni

Monilla globaaleilla brändeillä saattaa Facebookista löytyä jopa 10-30 maakohtaista sivua. Sivujen suuresta lukumäärästä huolimatta on useimmiten tavoitteena ylläpitää yhtenäistä brändi-ilmettä markkinasta riippumatta, mutta lokalisoida sisältöä tarpeiden mukaan.

Tavoitteet hukassa?

Mistä lähdet liikkeelle kun haluat tehdä jotain uutta tai parantaa nykyisiä toimintatapoja? Ryhdytkö saman tien tekemään vai onko sinulla jonkinlainen päämäärä? Legendaarisen Brian Tracyn mukaan ne, jotka kirjoittavat tavoitteet ylös saavuttavat jopa kymmenen kertaa todennäköisemmin tavoitteensa kuin ne, jotka eivät tätä tee.

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1