Foursquaren herrasmiessäännöt haltuun

Foursquare on voimissaan. (Mikä ihmeen Foursquare?*). Foursquaresta on oikeasti hyötyä, kun näkee missä kaveripiiri liikkuu milloinkin ja voi jopa liittyä seuraan spontaanisti. Lisäksi oppii tuntemaan omaa ympäristöään paremmin, koska Foursquare kertoo mitkä paikat lähistöllä ovat “trending”, vinkkejä esim. ruokavalintoihin ravintoloissa sekä lähistölle avautuvat uudet ravintolat. Käyttäjä voi saada myös alennuksia ja etuja yrityksiltä, jotka osaavat hyödyntää Foursquarea...

Facebook numeroina

Sosiaalisen median jätti Facebook on pörssiyhtiö ja kertoo siksi sijoittajan kannalta tärkeimmät avainlukunsa avoimesti ja tarkasti pörssitiedotteissaan. Nämä luvut on bongattu 2012 vuosikertomuksesta.

Tarkista linkkiesi kuvat

Hätätapauksessa, muista Twitter

Jos et vielä käytä vielä twitteriä, Bostonin tapahtumien myötä kannattaa harkita siihen tutustumista.

Verkon tilastolukujen manipulointi rikollista?

Kasvuyrittäjältä hallitukselle - mietteitä kehysriihestä

Onko urheilulla ja sosiaalisella medialla mitään yhteyttä?

Muutama viikko sitten kuulin Vapa Median Ilona Hiilan presentaation N2 Social media hubissa. Hän vertasi perinteistä markkinointikampanjointia ja digitaalista sisältömarkkinointia keilailuun ja pingikseen. Keilatessa katsomme radan päähän ja hahmotamme keilat (kohderyhmämme), tehtävämme on kaataa keilat keilailupallolla. Päästäessäsi pallosta irti, et voi enää vaikuttaa sen suuntaan tai vauhtiin. Et ole kontrollissa; voit vain katsoa ja toivoa parasta.

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1