3 syytä miksi yritykselläsi tulisi olla Google+ sivu

Petri kävi Dinglen blogissa aiemmin kesällä läpi syitä siihen, miksi Google+ on maailman huonoin sosiaalinen media. Suosittelen myös sen kirjoituksen lukemista, mutta tämän kirjoituksen tarkoitus on pelkästään nostaa esiin palvelun hyviä puolia.  

Asiakas keskiöön

Jokaisen yrityksen omistajat ja johto tavoittelevat liikevoittoa. Jokaisen kampanjan laatinut haluaa lisää myyntiä. Tämä tähtää siihen, että asiakkaiden ostotiheys ja asiakkaiden määrä kasvaa. Asiakkaiden tyytyväisyysmittarin on oltava tärkeässä roolissa. Jos on tyytyväisiä asiakkaita, on meillä myös mahdollisuus kasvattaa myyntiä ja asiakasmäärää. Mutta miten onnistumme markkinoinnissa paremmin? Ratkaisemalla asiakkaan, ei yrityksen myynnin ongelmia.

Keskity sanaan miksi, ei mitä

Yrityksiä syntyy jatkuvasti lisää ja kilpailu kaikilla aloilla kiristyy, jolloin markkinoinnin avulla erottuminen on selvästi haasteellisempaa kuin aikaisemmin. Mutta millä tavalla kilpailijoista erotutaan? Aitous on yrityksen tärkein kilpailuetu. Aitous tiivistyy sanaan miksi. Miksi juuri tämä tai tämä yritys haluaa helpottaa tai parantaa ihmisten elämää? Yritys voi menestyä ainoastaan auttamalla asiakkaitaan, ja siihen on markkinoinninkin keskityttävä.

Mobiilimarkkinoinnin kruununperillinen sai nimen Facebook

Facebook julkaisi osavuosikatsauksessaan murskaluvut.

Vähemmän on enemmän: Facebook yksinkertaistaa mainostuotteitaan - Osa 1

Facebook ilmoitti kesäkuun alussa yksinkertaistavansa mainostarjontaansa ja supistavansa erilaisten tarjolla olevien mainostuotteiden määrän 27:stä alle puoleen. Tarkoituksena on mitä ilmeisimmin poistaa samankaltaisia ja päällekkäisiä mainostyyppejä ja muokata Facebookista yksinkertaisempi alusta mainostaa. Aurinkoisesti alkaneen viikon kunniaksi ensimmäiset muutokset ovat astuneet voimaan:

Nupit kaakkoon: Tätä Dingle kuuntelee

Jos heinäkuu tuntuu pitkältä toimiston seinäkellosta katsottuna, voit nopeuttaa viisareita hieman virittäytymällä oikeille taajuuksille.

Top-5: Kesäkuun parhaat blogikirjoitukset.

Oletko seurannut tiiviisti blogiamme vai onko jotain päässyt lipsahtamaan ohi? Nyt voit poimia rusinat pullasta, ja varmistaa että näet ainakin kuukauden parhaat palat. Kesäkuun parhaat, jaetuimmat blogipostaukset nyt koottuna kätevästi top vitoseen!

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1