"Tykkää ja voita" - Facebook päivitti promootiosäännöt

Facebook on muuttanut käyttöehtojaan yritysten järjestämien arvontojen ja kilpailujen suhteen. Muutos on merkittävä, sillä sen myötä kilpailujen osallistumismekanismina voidaan käyttää sivun julkaisun tykkäämistä ja kommentointia sekä viestin lähettämistä sivulle tai julkaisemista sen aikajanalle, mikä aiemmin oli kiellettyä. Samalla myös sallitaan tykkäysnapin käyttäminen äänestyksissä niin Facebookissa kuin ulkoisilla sivuilla, mikä helpottaa esimerkiksi kuvakilpailujen...

Instagram yritysmediana

Instagram on noussut yhdeksi suurimmaksi sosiaalisen median palveluksi yli 100 miljoonan käyttäjän myötä ja samalla myös rantautunut Suomeen. Mutta miten yrityksenä voi tästä uudesta mediasta hyötyä?

Sosiaalinen yritys: Millä tasolla organisaationne hyödyntää sosiaalista mediaa?

Sosiaalinen media ei ole pelkästään markkinointiviestinnän hyödynnettävissä. Organisaatioilla on mahdollisuus osallistaa kaikki sidosryhmät mukaan avoimeen digitaaliseen ympäristöön. Olen aikaisemmin kirjoittanut esimerkiksi IBM:stä.

Instagram yrityksille: Näin syntyy 15 sekunnin Instavideo

Vihdoinkin se on täällä: Instagramin päivitys, joka mahdollistaa videoiden lataamisen puhelimelta sovellukseen. Nyt ei enää tarvitse stressata siitä, riittävätkö sekunnit viimeiseen ottoon asti, eikä tarvitse tehdä koko videota uusiksi jos mokaa. Tekemistä helpottaa myös se, että videon voi kuvata tavallisella kameralla älypuhelimen sijaan.

Mikä on mainonnan tulevaisuus?

Media on jo jonkin aikaa ollut murroksessa. Mainonta siirtyy digitaalisiin kanaviin ihmisten ajankäytön mukaisesti. Verkossa maksetun ja ansaitun mediatilan erot ovat sekoittuneet sosiaalisen median myötä, ja niitä on yhä vaikeampi erottaa toisistaan.

Luksushotelli Saharassa

Jos sisältö on kuningas, niin sen tehokas jakelu on Jumala. Haaste on ennen ollut sisällön puute, mutta tänään monilla yrityksillä on sitä jo hyvissä määrin. Iso osa brändeistä on alkanut heräämään, että omat palvelut ja sisällöt ovat kunnossa, mutta tarpeeksi moni ei löydä niitä, eli sisällöntuotanto ei ole kannattavaa.

Onko sosiaalinen media vain kanava muiden joukossa?

Joskus kun kysyy markkinointi-ihmisiltä sosiaalisen median roolista yrityksen markkinointiviestinnässä, saa vastauksen: “Se on vain kanava muiden joukossa”. Tämä on hyvin vaarallista ajattelua. Kysy vaikka Hobby Hallilta, Pirkalta, Kariniemeltä, tai Midhilliltä. Missä muissa markkinointiviestinnän kanavissa näin näyttävien ilmiöiden nopea leviäminen olisi mahdollista niin hyvässä kuin pahassa?

Kenelle näyttäisit kotialbumin? Lapset sosiaalisessa mediassa

Lasten temmellykset kuvina ja videoina ovat oivallista materiaalia sosiaaliseen mediaan. Lapsista kun saa hauskoja kuvia kun naama on täynnä ruokaa ja he laulavatkin niin suloisesti. Oletko ikinä ajatellut mitä mieltä lapsesi on varttuessaan kun hänestä löytyy tällaista materiaalia netistä?

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1