Community Manager, yhteisön muurarimestari.

 

Lassila & Tikanoja - sisällöllä kilpailuetua?

Miksi yritykset luovat ja kirkastavat heidän missioitaan, mutta eivät halua kertoa siitä maailmalle, edes silloin tällöin, vaikka kerrottavaa riittäisi joka päivälle?

Syväanalyysi WhatsApp-ostoksen vaikutuksista nyt ja tulevaisuudessa

Facebookin WhatsApp-ostos on herättänyt paljon keskustelua maailmalla. Mitä lisäarvoa WhatsApp todella tuo Facebookille. Olisihan tuolla hinnalla saanut vaikka Jamaikan.

Myyntijohtaja: Muuta myyntitapaa, jos haluat kasvua

Sosiaalinen myynti lisää b2b-myyntiä 400 %.

Google vs. Facebook

Miksi Facebookin mainostulot kasvavat suhteessa nopeammin kuin Googlen?

Maukkaan sisällön resepti: case SoMe-kokki

Henri Alén on viime kuukausien aikana noussut Twitterissä suureen suosioon SoMe-reseptiensä ansiosta. On ollut #soosia, #possua, #pizzaa, #risottoa ja niin edelleen. Tästä kaikesta #someresepti-pöhinästä inspiroituneena päätinkin itse laatia lyhyen reseptin, jota seuraamalla yrityksesi voi olla askelta lähempänä maukasta SoMe-menestystä.

Pinterestin uudet päivitykset palvelevat erityisesti yrityksiä

Viime perjantaina saadut Pinterestin mobiili- ja Ipad-sovellusten päivitykset ovat erityisen hyödyllisiä markkinoijille. Pinterest on nimittäin viimein saanut tuen GIF-animaatioille. Animaatiot koostetaan erillisistä kuvista animaatioksi, joka looppaa niin kauan kuin katsoja sivulla viihtyy. Mielikuvitusta käyttämällä GIFeistä saa erittäin hienoja ja tehokkaita kokonaisuuksia.

Facebook ei ole kuolemassa

Me olemme kaikki lukeneet siitä lehdissä. Toinen toistaan kalseammat otsikot manaavat Facebookin tuhoa ja teinien lähtemistä. Kaiken huippuna oli Princetonin yliopistossa tehty tutkimus, jonka mukaan 80% FB:n käyttäjistä lähtee n. kolmessa vuodessa. Teoria jossa verkkopalvelua verrataan virukseen on mielenkiintoinen, mutta melko kaukaa haettu.

Sosiaalisen median toimisto Dingle laajenee Tukholmaan

Sosiaalisen median kasvaessa yhä useamman ruotsalaisen brändin tärkeimmäksi markkinoinnin ja viestinnän kanavaksi, sosiaalisen median toimisto Dingle avaa toimiston Tukholmaan.

Hyvä F-Secure! – #Younited lanseeraus

Viime viikonloppuna F-Secure jatkoi #Younited palvelun lanseerausta. Lanseeraus keskittyi voimistamaan tuotteen keskustelua tuotteesta verkossa. Esimerkillistä suomalaista markkinointia.

#Twictionary: a guide to Twitter slang

On Twitter you have only 140 characters to express your thoughts: every single one counts. This is a collection of slang and abbreviations used on the social media to help you get familiar with or simply refresh your memory. Few tips for navigated Twitter users as well.

Mitä asiakas oikeasti ostaa teiltä?

Ostaako asiakas koskaan teiltä tuotetta tai palvelua? Joo, ehkä yrityksen näkökulmasta. Hyvä markkinoija osaa nähdä asiat asiakkaan näkökulmasta. Tämä tarkoittaa porautumista syvälle mieleen, jotta hän voi oikeasti ymmärtää mikä motivoi asiakasta.

Videotutoriaali Tweetdeckin käyttöönottoon

Julkaisimme aiemmin tällä viikolla koosteen sosiaalisen median hallintatyökaluista. Monet varmasti tunnistivat useammankin ohjelman, mutta käyttöönotto onkin se vaikein asia. Sitä varten halusin tehdä lyhyehkön läpikäynnin Tweetdeckin käyttöön.

VK:n uusi aikakausi

“Se, mitä omistat, ennemmin tai myöhemmin omistaa sinut.”- näillä sanoin VKontakten perustaja, Pavel Durov, aloitti ensimmäinen postauksensa sen jälkeen, kun julkaistiin tieto siitä, että hän oli myynyt omistusosuutensa Venäjän suurimmasta sosiaalisesta verkkopalvelusta.

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1