Mikä haasteissa koukuttaa? #arkihaaste

"Arkihaaste 1/5: kävin vessassa, seuraavaksi haastan..." Tuttuakin tutumpaa tavaraa, jolta harva on voinut välttyä viimeaikoina sosiaalisessa mediassa. Kaverilta kaverille kiertäviä haasteita, joihin on tietty aika toteuttaa kyseinen tehtävä. Viimeaikoina suosituin ja feedissä eniten näkynyt on ollut ns. #arkihaaste, jossa kaveri haastetaan kuvaamaan arkeaan viitenä perättäisen päivänä. Myös muita haasteita on esiintynyt jo aiemmin kuten mm. #100happydays #punnerrushaaste sekä ...

Markkinoija, lue avautumisviesti sosiaaliselta medialta!

Hei, olen sosiaalinen media ja kirjoitan sinulle, arvon suomalainen markkinoija.

Kun maanantai ei ole kirosana

Kiertelin jokin aikaa sitten Work Goes Happy –messuilla eri ständejä. Syvälliset keskustelut niin esiintyjien kuin vierailijoidenkin kanssa herättivät miettimään omaa tilannettani. Poskipielet nousivat pieneen hymyyn kun kuva omasta työhyvinvoinnista alkoi hahmottua. Miten ne toiveet hyvästä työympäristöstä ja palkitsevasta työstä onkaan päässyt hiipimään jostain olan takaa todellisuudeksi. Töissä voi jopa - dare I say it - viihtyä!

#Somevaalit - Lisa Sounio-Ahtisaari

Ensimmäiseen Eurovaalien alla järjestettävään somesyyniin pääsi Lisa Sounio-Ahtisaari.

SoMen hyödyt ja haasteet - markkinoijan päänsärky

Parhaat markkinoijat ovat erittäin tulosvastuullisia. Nämä kyseiset markkinoijat etsivät myös aina uusia tapoja optimoidakseen myynnin resurssien vaikutusta. Kaikkien toimenpiteiden tuotto on, tavalla tai toisella, pystyttävä mittaamaan ja optimoimaan. Helpointa on mitata välitön myynnin lisääntyminen. Sosiaalisen median hyötyjä on pitkä lista, mutta niiden vaikutus ei näy heti viivan alla (jos otetaan pois isommat toteutukset). On siis vaikea saada absoluuttista totuutta,...

Pääsiäinen aktivoi Tinderin

Kyllä, näin on! Pääsiäinen tuo pidennetyn viikonlopun ja upean sään. Tämä tarkoittaa kahta asiaa: terasseja ja seurustelua. On itsestään selvää, että nesteenhimoiset suomalaiset suuntaavat oluselle jos parillekin. Ystäviä on hauska nähdä ja kuulumisia vaihtaa, mutta mitä tekee todellinen pelimies

Pärjääkö nykypäivän poliitikko vaaleissa ilman some-presenssiä? #somevaalit

Onko some-presenssi edellytys nykypoliitikon vaalisuosiolle? Tätä pohdimme näin Eurovaalien alla. Tarkastelemme eri puolueiden ehdokkaiden kampanjoita sosiaalisessa mediassa. Valitsemme tarkasteltavat eri taustojen ja iän perusteella, jätämme tarkoituksella puolueiden tunnetuimmat ehdokkaat näiden varjovaalien ulkopuolelle.

Kanavien ehdoilla vai ei?

Jos SoMe-kanavien käyttö menee fiiliksen mukaan ja asiakkat käyttävät niitä eri tarkoitukseen, pitäisikö yrityksen sisältö eri kanaviin suunnitella kanavakohtaisesti?

Miksi suomalainen markkinointi tökkii?

Olen saanut tarkastella miten ihmiset elävät eri puolilla maailmaa. Asuin nimittäin Yhdysvalloissa 11 vuotta. Jenkit ja suomalaiset ovat hyvin erilaisia. Kuvailisin suomalaista seuraavasti:

Dingleen saa nyt yhteyden WhatsAppilla.

Dinglen palvelee asiakkaitaan nyt myös WHATSAPPissa.

Mikä on WhatsApp? Se on pikaviestisovellus, jonka avulla käyttäjä voi lähettää viestejä haluamaansa numeroon ilmaiseksi. Huomaa, että vastaanottajalla tulee myös olla WhatsApp-sovellus. WhatsApp on saatavilla suurimmalle osalle puhelimia niiden omista sovelluskaupoista.

Päivän ajatus: haluatko vaikuttaa siihen mitä sinusta sanotaan?

Tässä päivän ajatus mikroblogin muodossa.

“If you don’t like what is being said, change the conversation.” - Don Draper | Mad Men

Miksi nostin Donilta juuri tuon sanonnan? Tarjoan lyhyen selityksen: markkinointi on siirtynyt yksisuuntaisesta viestinnästä kaksisuuntaiseen keskusteluun.

Sivunhaltijat herätkää - Facebook rankaisee huonosti käyttäytyviä

Viime viikon lopulla Facebook lupasi rankaista huonosti käyttäytyviä sivuja.

Anna minun selittää. Viime kuukausien sisältötrendi Facebookissa on ollut pyytää jakoja ja tykkäyksiä antamatta mitään lisäarvoa tykkääjille. Epätoivoisimmat sivut ovat kerjänneet niitä kissanpentu- ja muiden hauskuuttavien kuvien kera. Ongelmana tässä on se, että kuvilla ei ole mitään tekemistä muun sisällön kanssa. Olet varmasti nähnyt näitä omassa Newsfeedissäsi, eikö niin?

Rekry: Web Developer hakusessa, sinäkö se oot?

Etsimme osaavaa Web Developeria tiimiimme osa-aikaiseen työhön.

Minäminä vs. työ-minä

Juho Jokinen pohtii videoblogissaan minää joka näkyy sosiaalisessa mediassa. Kannattaako minää ja työ-minää erotella. Mitä minä todella tarkoittaa kun puhutaan persoonista ja brändeistä?

Jos et panosta sisällön laatuun, ei sitä kannata mainostaa

Uskoisitko jos sanoisin, että hyvän sisällön luominen ei ole taloudellisesti järkevää ilman mainontaa?

Ohjeet 15 minuutin sosiaalisen median kartoitukseen

Kuulen puhetta pirstaloituneesta mediakentästä tai some-kentästä jatkuvasti. Tulosten mittaaminen on vaikeaa ja monesti toimivan suunnitelman luominen jää tekemättä. Tilejäkin on useampia. Miten tätä kaikkea voikaan seurata?

Hymy myy paremmin - ystävällinen palvelu korostuu verkossa ja kasvokkain.

Jan Ropponen kirjoitti oivan blogin kokemuksistaan kahden lentoyhtiön välisistä eroista. Omakohtaiset kokemukset ovatkin usein se paras mittari kun mietitään palveluiden tai tuotteiden paremmuutta.

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1