Jatkossa Facebookin pikaviestejä lähetellään Messengerissä

Uutiset Facebook-sovelluksen oman chatin kuolemasta ovat olleet vahvasti esillä viime päivinä. Chat-ominaisuus siirtyy yrityksen toiseen sovellukseen, Messengeriin. Facebookin omien sanojen mukaan päätöksen takana on halu tehdä Facebook-sovelluksesta kevyempi. Toisaalta, Messengerin käyttö monipuolistaa chatin ominaisuuksia. Viimeisimpänä lisänä Facebook tarjosi käyttäjilleen maksuttomat nettipuhelut.

Tuore jalkapallon maailmanmestari juhlisti voittoaan selfiellä

Selfien voima nähtiin jälleen kun tuore MM-kisojen mestari otti voiton kunniaksi selfien. Saksan joukkueesta Lukas Podolski yhdessä Bastian Schweinsteigerin kanssa aloittivat mesteruusjuhlinnat mitä parhaimmalla tavalla, selfiellä. Kuva twiitattiin Podolskin toimesta lähes välittömästi loppuvihellyksen jälkeen.

Tässä syy miksi myyntisi ei toimi

Moni varmasti muistaa 80- ja 90-luvun leffoja, joissa myyjien mantra oli "Always Be Closing". Kuvaus kertoo paljon myynnin menneisyydestä, mutta ihmiset ja ajat ovat muuttuneet ja viimeinen asia jota haluamme kuunnella on ABC-myyntipuhe. Nämä puheet ovat johtaneet siihen, että ihmiset mieltävät myyjät usein (= AINA) ärsyttäviksi, omaa asiaansa puskeviksi, epämiellyttäviksi ja ahdistaviksi henkilöiksi. Kukaan ei halua tehdä kauppaa epämiellyttävän henkilön kanssa. Piste!

Puhutteletko tunteita vai tyrkytätkö faktoilla?

Millä tavalla tehdään mahdollisimman tehokkaasti vaikutus toiseen ihmiseen? Puhuttelemalla tunteita tietysti. Tunteillahan me teemme kaikki merkittävät päätökset, myönnämme sen itsellemme tai emme. Pohdin tänään miten tämä näkyy autobrändien markkinoinnissa.

Real Time Marketing - uhka vai mahdollisuus

PR:n ja viestinnän säännöt ovat muuttuneet radikaalisti kaiken tämän digisoitumisen myötä. Suurin muutos on vallan siirtyminen yrityksiltä yksittäisille käyttäjille. Tässä draamassa pääosaa näyttelee sosiaalinen media. Somen tulemisen myötä, reaktiivisuudesta on tullut yksi menestyksen kulmakivistä. Some nimittäin kantaa uutisen käyttäjältä toiselle nopeammin kuin yritysten edustajat juovat kahvikuppinsa tyhjiksi. Kuluttajat ovat hoksanneet sosiaalisen median tarjoaman...

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1