Kestävän liiketoiminnan kaksi peruspilaria

Yrityksiä perustetaan ja niitä häviää markkinoilta samaa tahtia. Vuoden 1955 Fortune 500 –listan yrityksistä ainoastaan 71 löytyi samalta listalta viime vuonnakin.

Teknologia - Ihmisen uusi paras ystävä

Koira on aina ollut ihmisen paras ystävä. En kuitenkaan usko, että asia tulee aina olemaan näin.

Kannattaako oikeasti unohtaa Facebook ja Twitter?

"Kaikenlainen ”pöhinä” sosiaalisessa mediassa on tuotemerkeille ja yrityksille hukkaan heitettyä aikaa ja rahaa, väittää analyysijätti Forrester." Kauppalehti uutisoi aiheesta tänään.

Tulli - ihmiskontakti = ERROR

Pidän itseäni melko hyvällä yleissivistyksellä varustettuna ihmisenä, mutta joskus vastaan tulee tapauksia, jotka koettelevat uskoa ja itsetuntoa. Viimeisin tällainen tuli eteen niinkin vähäpätöisen asian kuin iPhone -kuorien takia.

Sosiaalinen media – ”The multiplier effect”

Markkinoinnin ja myynnin pöydissä on puhuttu laajalti sosiaalisen median tuomasta lisäarvosta, joskus jopa hyvin kriittisestikin. Hyvä näin. Kaikkea uutta kannattaa pohtia ja tarkastella kriittisesti eri näkökulmista. TV:n lanseerauksen jälkeen kesti 15 vuotta ennen kuin sitä alettiin hyödyntämään markkinoinnissa, koska sen myynnin edistämisen voimaa ei pystytty todistamaan alussa.

Mitä yksi edellä, sitä muut perässä

Aku Varamäki piti asiantuntijasta vaikuttajaksi -huippuseminaarissa loistavan puheenvuoron siitä, miten kaikkien suomalaisten yritysten ja työntekijöiden tulisi olla aktiivisia verkossa – ja sai tämän toteuttamisen kuulostamaan niin helpolta!

#Rekry – Taas etsitään Account Manageria

Dingle Oy kehittää asiakkaidensa liiketoimintaa vastaamaan digitaalisen murroksen haasteisiin. Konsultoimme ja palvelemme yritysjohtoa, myyntiä, asiakaspalvelua ja markkinointia.

Verkko osana työnhakua - miten erottautua massasta?

Tuomo Meretniemi puhui Asiantuntijasta vaikuttajaksi –seminaarissa syistä, miksi johtajan täytyy olla verkossa. Puheensa loppupuolella hän päätyi puhumaan työnhausta ja verkon merkityksestä osana sitä. Hänen mukaansa nykyään esimerkiksi CV:llä on lähes mahdoton erottautua, sillä kaikille on tehty helpoksi luoda itselleen ammattimainen – jopa graafisen suunnittelijan tekemältä näyttävä – ansioluettelo. Tässä vaiheessa mukaan tulee aktiivisuus verkossa. Työpaikkaa hakiessa CV:n...

Mikä ihmeen digitaalinen minglaus?

Digitaalinen minglaus tai englanniksi digital mingling tarkoittaa, että vuorovaikutus ihmisten kesken tapahtuu keskustelevassa verkossa eli sosiaalisessa mediassa. Se, mikä on mielenkiintoista, on että yrityksetkin keskustelevat julkisesti keskenään. Tämä ilmiö ei ole uusi asia, mutta julkinen digitaalinen keskustelu on.

Luo, jaa ja mittaa – tee siitä prosessi

Moni näkee markkinoinnin luovien ideanikkareiden juttuna. Etsitään ja esitetään muutamia timanttisia ideoita ja sitten joku päättää mitä kampanjoita lähdetään toteuttamaan.

Hyviä uutisia: Facebookin orgaaninen näkvyys laskee – taas

Viimeisen parin vuoden aikana Facebook on säännöllisesti laskenut yritysten ja yhteisöjen ylläpitämien sivujen orgaanista, eli ilmaista näkyvyyttä. Jälleen kerran se on parasta mitä yritysten ja yheistöjen sivujen ylläpitäjille tapahtuu.

Palvelu, palvelu, palvelu - moderni kilpailuetu

Nykypäivänä puhutaan paljon palvelusta. Ja on syytäkin, sillä sen rooli on kasvanut markkinoinnissa ja myynnissä äärimmäisen tärkeäksi.

Valvira pitää lainsäätäjiä pilkkanaan - pakottaa yritykset sensuroimaan

Valvira julkaisi uudet ohjeistuksensa alkoholijuomien mainonnasta. Valviran ohjeissa keskustelua on herättänyt velvoite poistaa alkoholitoimijoiden hallitsemista palveluista kuluttajien luoma alkoholimainonnaksi katsottava sisältö. Valvira perustelee määräystään sillä, että jos alkoholitoimija ei sisältöä poista, kyseessä on "passiivinen käyttö".

10 kuvaa ja totuutta Some Awardsista

Suomen kansan ja Some Awardsin tuomariston ehodottomaksi suosikiksi nousi Jounin Kauppa ja Sampo Kaulanen. “The Some” -kategoriassa. Palkinto meni oikealle taholle, sillä kaupan Facebook-sivu on kiistatta Suomen keskustelluin yhteisö tällä hetkellä. Sampo oli omin sanoin sanaton. Jounin kauppa voitti myös “Someyllättäjä” -kategorian.

B2B - ei sen aina tarvitse niin vakavaa olla

Monet kuluttajabrändit ovat tunnettuja hauskoista tempauksistaan. Ilman huumoria tai huomionherättäviä kampanjoita on vaikea tässä maailmassa jäädä kenenkään mieleen. Onko B2B mitenkään erilainen? Ihmisiähän me kaikki olemme ja yritysmaailmassa ihmisillä vasta kiire onkin!

Keskusteleva media on perinteisen pelastaja

Sosiaalista mediaa pidetään usein vain yhtenä toisena mediana, mukana muiden seassa. Onhan some toki kanava muiden joukossa, mutta se on myös paljon muuta. Se nimittäin integroituu muihin medioihin tavalla, joka nostaa sen roolin ja tärkeyden aivan eri tasolle. Tämän voi sanoa niin TV-katsojan kuin brändien näkökulmasta.

Asiantuntijasta vaikuttajaksi -huippuseminaarin LIVE-blogi

Seminaarissa huippupuhujat kertovat omakohtaisia kokemuksiaan siitä, miten he ovat saaneet äänensä kuuluviin verkossa. Ensimmäisenä puheenvuoron saa Ville Tolvanen. Sitä ennen on kuitenkin luvassa verkostoitumista aamupalan äärellä!

B2B-myynti muuttuu markkinoinniksi

Newsflash! B2B-myynti on murroksessa. Tätä tarinaa on toitotettu joka tuutista jo monta vuotta. Ongelma on se, että puheet eivät aina käänny toimenpiteiksi ja muutokseksi. Moni kyllä ymmärtää, kuinka vakava asia ostajan radikaali muutos on, mutta luottaa vielä vanhaan tapaan toimia.

Haku Dingle Academy Trainee –ohjelmaan käynnistyy nyt!

Dingle Oy kehittää asiakkaidensa liiketoimintaa vastaamaan digitaalisen murroksen haasteisiin. Konsultoimme ja palvelemme yritysjohtoa, myyntiä, asiakaspalvelua ja markkinointia.

Facebookin "Like gate" poistui

Elokuussa Facebook ilmoitti poistavansa "Like gate"-toiminnallisuuden kokonaan. Muutos astui voimaan 5. marraskuuta alkaen. Tämä tarkoittaa sitä, että kyseisen muutoksen jälkeen Facebookissa ei voi enää luoda kampanjoita, joihin osallistuminen edellyttää sivusta tykkäämistä. Facebook poistaa myös ohjelmointirajapinnastaan mahdollisuuden seurata onko käyttäjä tykännyt sivusta vai ei, jonka takia Facebook-applikaatioissa ei myöskään ole enää teknisesti mahdollista luoda erillistä...

3 askelta parempaan markkinointiin

Jos yritys ei muuta tai muokkaa maailmaa paremmaksi, se ei kasva. Ilman kasvua ei ole tulevaisuutta. Markkinointi ja viestintä ovat keinoja ajaa muutosta.

Twitter-mainonta mahdolliseksi nyt myös Pohjoismaissa

Saimme tänään äärimmäisen mielenkiintoisia uutisia. Twitter nimittäin lanseerasi itse toteutettavan mainonnan Pohjoismaisille yrityksille.

Viisasteluni tavaratalon haasteista

Stockmannin ja yleisestikin kaupan haasteista on keskusteltu todella paljon ja laajasti. Konsultti Mika Rubanovitsch perusti jopa Facebookissa Pelastakaa Stockmann-ryhmän auttaakseen. Vaihtoehtoja ja kehityspolkuja bisneksen tulokselliseen uudelleen käynnistämiseen on monia. Viime viikolla Stockmann palkkasikin uuden toimitusjohtajan viemään asioita eteenpäin. Toivottavasti näin tapahtuu.

Suomi nousuun palveluilla

Olen suuri Über-fani. Se on palvelu, jonka avulla kuka tahansa saa “henkilökohtaisen kuskin” käyttöönsä omalla puhelimellaan.

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1