Tee ostaminen helpoksi - asiakas ja kassasi kiittää

Sisältömarkkinoinnin tehtävä on laittaa asiakkaan ostoprosessi käyntiin kiinnittämällä asiakkaan huomio hänen tarpeeseensa tai haluunsa. Toimija, joka onnistuu pistämään asiakkaan ajatukset liikeelle, saa usein myös tilauksen.

5 syytä toimitusjohtajalle vaikuttaa verkossa

1. Omistajat haluavat johtajaksi vaikuttajan

Omistaja-arvon kasvattamisessa markkinoiden luottamus toimivaan johtoon on avainasemassa. Toimitusjohtajan julkinen maine on kasvava tekijä, ja tuntematon toimitusjohtaja on aina riski. Johtajan keinovalikossa digitaalisen vaikuttamisen kyky on tätä päivää.

Missio mielessä, asiakas keskiössä

Asiakaskeskeisyys on se päivän kuumin sana, jota yritysten nettisivuilla ja missioissa viljellään, mutta silti ei löydy montaa yritystä, jotka toimivat aidosti ja läpikotaisin asiakaslähtöisesti.

Valve Digitalist Marketing Forum 2015 LIVE-blogi

Tapahtuman LIVE-feedi: Millainen on markkinoinnin tulevaisuus vuonna 2015? Miten kehittää ja hallita brändiä verkossa ja luoda ainutkertaisia asiakaskokemuksia? Näihin ja moneen muuhun digimarkkinointia koskevaan kuumaan kysymykseen saamme tänään vastauksia, kun Suomen parhaiden brändien tekijät ja näkijät astuvat lavalle.

Miten B2B markkinointi tukee myyntiä?

Parhaat markkinoijat luovat sisältöä, joka auttaa asiakasta koko hänen ostoprosessinsa aikana. Tämä pätee kaikilla toimialoilla, erityisesti kuitenkin B2B-puolella, jossa markkinoijan tehtävä on tukea myyjien työskentelyä ja asiakkaan koko ostoprosessia sisällön avulla.

Palaveri

Myyntijohtaja Ehrnström aloittaa viikon. “Ihan ensiksi käydään nämä funnelit ja edellisen viikon tekemiset läpi.” Esa Viljasen otsalla näkyy hikipisara ja kampaviineri on poikittain kurkussa kun hän miettii: “Koko syntinen viikonloppu meni lumikolaillessa, lasten kanssa painiessa, pieni kanuuna vieläkin kutosdivarin kaukalopalloturnauksesta,” Kampaviineri kuitenkin sulaa automaattikahvin avulla alas kun Esa muistelee tekemisiään: ”Luin mä asiakkaiden meilit kännykästä Prisman...

Vapauta asiakaspalvelu verkossa

Moni on sitä mieltä, että palvelu on yksi parhaista tavoista erottua markkinalla.

12 rautaista faktaa asiantuntijoille SlideSharesta

  1. SlideShare on LinkedInin omistama. Usein tämä aivan olennainen seikka jää huomioimatta. Mieti hetki hiljaa näiden kahden korrelaatiota ja miten se voisi liittyä asiantuntijabrändiisi. 

Sisällöt ovat ainoa tapa vaikuttaa kauppaan!

Miksi sisällön luominen on kaikille yrityksille tärkeää?

Elämme erittäin sisältörikkaassa maailmassa. Tieto on saatavilla helposti ja nopeasti, paikasta ja ajasta riippumatta. Tämä on johtanut siihe, että myyjien on todella vaikea saada kontaktia asiakkaaseen ennen kuin tämä on valistanut itseään tuotteesta tai palvelusta.

Dingle nappasi yhden maailman kovimmista Slideshare-osaajista

Suomen suurin sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijatalo Dingle on vahvistanut rivejään yhdellä maailman kovimmista SlideShare-vaikuttajista. SlideSharessa vahvaa presenssiä ja seuraajakuntaa ylläpitävä Jarkko Sjöman aloitti Dinglen riveissä tammikuussa.

Audin jalanjäljissä - mistä hyvä mainonta koostuu?

Paljon tulee erilaista mainontaa seurattua. Autoilupuolella onkin jonkin verran tullut fiilisteltyä ja kirjoitinkin viime vuoden puolella muutamasta Volvon mainoksesta.

Haemme osaavaa Media / Digital Planneria!

Haluatko nopeasti kehittyä monipuoliseksi median ostamisen ammattilaiseksi? Oletko kunnianhimoinen ja hillittömällä draivilla varustettu digimedian ammattilainen? Kaipaatko haasteita ja haluat kehittyä jatkuvasti työssäsi?

Mahdollistaja - Case #EiHalvaantumiselle

Digitalisaatio on tuonut tullessaan paljon uutta ja ihmeellistä. Olemme vasta polun alkuvaiheilla, sillä tiedämme / tunnistamme vain pienen osan verkon potentiaalista esim. yhteiskunnallisena työkaluna. Sosiaalinen liiketoiminta terminä on ollut jo pitkään tuttu, mutta sosiaalinen media ja liiketoiminnan sosiaalistuminen on tuonut uutta voimaa muun muassa hyväntekeväisyyteen ja avun antoon.

Kun palvelu vei voiton

Kun tuotteella ei enää kyetä erottautumaan kilpailijoista, on palvelu se merkittävin etu, jolla asiakkuuksia voitetaan. Sain itse kokea tämän asiakkaan roolissa hetki sitten.

Asiakas on uusi pomosi!

Muistan maailman, jossa ylivertaisesta tuotteesta maksettiin mutisematta enemmän. Palvelulla ei niin ollut merkitystä, olihan tuotteen brändi arvostettu, ja minä uuden tuotteen omistajana kuuluin niihin muutamiin onnellisiin, jotka olivat tuotteen itselleen onnistuneet saamaan.

Rekry: haemme Chief Technology Officeria!

Dingle Oy kehittää asiakkaidensa liiketoimintaa vastaamaan digitaalisen murroksen haasteisiin. Konsultoimme ja palvelemme yritysjohtoa, myyntiä, asiakaspalvelua ja markkinointia.

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1