Heittäytymisen kulttuuri

Yleinen käsityshän lienee se, ettei suomalainen heittäydy edes viheriöllä ja vaparit menevät sivu suun. Filmailut voidaankin jättää muille, mutta inspiroiva Linda Liukas otti hauskasti esiin taannoin Valve Digitalist Marketing Forumissa, että ihmisen on osattava heittäytyä ja hieman kaatuakin eteenpäin saavuttaakseen tavoitteitaan. Eiköhän lanseerata siis yhdessä tämä heittäytymisen kulttuuri? Nyt ollaankin päästy jo pitkälle vuoden alusta, joten on hyvä tehdä ihan loppuvuoden...

Kulta, sinusta on tullut kasvuhakkeri

Digitalisoituvan kuluttamisen, ihmisten verkkokäytön mobilisoitumisen ja sosiaalisten medioiden jatkuvan kasvun ja kehityksen myötä perinteisiä markkinointi- ja mainontasuoritteita tuottavien tahojen elintila kapenee. Voisin varmasti käyttää termiä mainos- tai mediatoimisto, tai nimetäkin muutamia, mutta se ei ole tämän kirjoituksen tarkoitus.

Sosiaalinen media muutoksen vauhdittajana

Sosiaalinen media on mainio kanava viedä muutos maailmalle. Meillä kaikilla, yrityksen elinkaareen, liikevaihtoon tai kannattavuuteen katsomatta, on mahdollisuus viestiä organisaatiomme arvolupauksesta toimiston ulkopuolelle. Tämä tarjoaa aidosti kiinnostavan mahdollisuuden kertoa keitä me olemme ja mitä me tavoittelemme tekemällä sitä, mistä pidämme. Me siis viestimme siitä, mikä tekee meistä sekä yrityksestämme ainutlaatuisen ja kiinnostavan.

Vain kanava muiden joukossa?

"Sosiaalinen media on vain kanava muiden joukossa" on lause, jota kuulee edelleen aivan liian usein Suomessa. Kysypä jenkeissä missä roolissa sosiaalinen media on niin saat yleensä vastauksen "It's our number one way of connecting with our customers every day". Wow, mikä ero!

Hyvän johtajuusviestinnän lähtökohta: visionäärisyys

Monen mielessä pyörii kysymys: johtaja vai manageri, viestijä ja käskijä? Mikä on oikea tapa saada omat työntekijät innostumaan omasta työstään ja tekemään parhaansa päivästä toiseen? Mikä on minun roolini johtajana yrityksen sisäisessä sekä ulkoisessa viestinnässä, ja mitä minulta oikein odotetaan?

Bränditoimitus käytännössä: miten saat enemmän vähemmällä

2015 on bränditoimitusten vuosi. Sen on pakko olla, koska kanavavalikoima kasvaa jatkuvasti eikä minkään yrityksen resurssit riitä ylläpitämään omaa vastuuhenkilöä jokaista uutta kanavaa varten.

#Rekry - etsimme sinua, graafinen suunnittelija!

Haemme kasvavaan asiakastiimiimme osaavaa graafista suunnittelijaa / designeria lähtökohtaisesti osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Yrityskulttuuri kohti brändilähettilyyttä

Ajatus siitä, että yrityskulttuuri on yksi menestyksellisen organisaation tukipilareista ei ole erityisen uusi. Yrityskulttuuri viittaa yrityksen leivissä olevien henkilöiden - eli työntekijöiden - keskuudessa vallitseviin asenteisiin, arvoihin ja uskomuksiin, jotka konkretisoituvat kaikkena yrityksen tekemisenä aina asiakaspalvelusta johtoryhmään.

Johtaja - tärkein tehtäväsi on viestiä

Keskustelin viime viikolla asiakkaamme kanssa heidän strategiastaan ja siitä, miten sitä viedään käytäntöön. Kyseessä on merkittävä kansainvälinen toimija, jolla on toimipisteitä ympäri maailmaa. Kyseisen toimijan kehitystä on selvästi estänyt (erityisesti sisäisen) viestinnän puute. Jatkuva strategiasta viestiminen ei ole ollut kunnossa moneen vuoteen. Viestinnän puute on siis luonut tietynlaista epävarmuutta koko organisaatioon.

Asiakkuuden arvo verkkokaupassa

Vieraskynä - Sosiaalisen liiketoiminnan rakentaminen alkaa yhteisestä tarinasta

”Älä keräile faneja, seuraajia ja blogin tilaajia kuten keräilisit pullonkorkkeja. Ajattele pikemminkin mitä voisit saavuttaa sellaisen yhteisön kautta ja avulla, joka oikeasti välittää siitä, mitä teet.” – Amber Naslund

Oheinen sitaatti löytyy Jarkko Sjömanin ansiokkaasta SlideShare-esityksestä, joka kuvastaa, miksi sosiaalinen liiketoiminta on tärkeää. Myös Jan Ropponen kirjoitti hyvin sosiaalisen liiketoiminnan merkityksestä, joten en pureudu aiheeseen siltä osin enempää.

Sen...

B2B-markkinointi - ulos kaapista!

Kuinkakohan monta presentaatiota asiantuntijaorganisaatiossa tehdään päivittäin?

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1