Rokkaako tapahtumasi myös somessa? Vinkkejä tapahtumamarkkinointiin!

Viime sunnuntaina pääsimme Jarkon kanssa nauttimaan hyvästä asiakaskokemuksesta ja sometekemisestä Streat Helsinki –tapahtumassa.  Tästä innostuneena päätinkin kirjoittaa jatkoblogina vinkkejä tapahtumien sometekemiseen. Viimevuotisessa Musiikki&Media-seminaarissa nousi esiin, että festareille tullaan enemmän ystävien kuin lineupin takia, joten yhteisöllisyyden luominen esim. bändien tai ruoan ympärille on tapahtumatuottajalle todella tärkeää. Sosiaalisen median luonne tukee tämän...

Rakenna tapa herättää markkinaa - toistuvasti

Verkko tarjoaa jatkuvan kanavan vaikuttaa ja herättää omaa asiakaskuntaa ja oman toimialan ajattelua. Silti moni jättää useaita ideoita toteuttamatta tietämättä mikä niiden todellinen vaikutus voisi olla. Havaitsemani haaste on se, että liian moni yritys kirjoittaa blogikirjoituksen tai luo sisällön omiin kanaviinsa, mutta jättää sitten väliin tai unohtaa itse sisällöstä viestimisen riittävän aktiivisesti. Moni jää odottaamaan passiivisesti ja hyväksyy sisällön pienen...

Streat Helsinki: Maistuva asiakaskokemus myös Instassa

Sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan hyödyntämisen paikkoja. Silti omalle kohdalle henkilökohtaisesti ei ole vielä montaa kertaa sattunut WAU-hetkiä. Harva brändi kun on lähtenyt rohkeasti jalkautumaan yleisöjensä ääreen, siellä missä mahdollisuudet ovat.

Hyvä sisältömissio parantaa asiakkaan arkea

Yleensä menestyneiden sisältömarkkinointikeissin takaa löytyy äärimmäisen hyvin muotoiltu sisältömissio. Sisältömissio on se asia, jonka tulee määrittää yrityksen sisällöllinen tekeminen, ne asiat joita yritys julkaisee ja viestii.

Järjestä markkinoinnin tavoitteet uusiksi!

Fakta on se, että B2B-puolella markkinoinnin ja myynnin yhdistämisestä löytyy valtavasti mahdollisuuksia melkein toimialasta riippumatta (vaikka moni ilmoittaakin olevansa niin konservatiivinen, että ainoastaan henkilökohtaisella myyntityöllä on merkitystä). Jopa B2C-puolella mainonta ja myynti yhdistyy, kun dataa asiakkaista syntyy enemmän ja uusia tapoja hyödyntää tätä dataa syntyy sen ohessa.

Yhteisö ei tue markkinointia vaan liiketoimintaa

Monet konsultit ja asiantuntijat ennustavat tulevaisuuden kilpailuedun tulevan digitaalisista verkostoista ja yhteisöistä. En missään nimessä ole eri mieltä, mutta menestyvän yhteisön rakentaminen vaatii ensisijassa oman organisaatiosi tuntemusta, omien asiakkaiden tarpeiden tunnistamista sekä vakuuttavia ennustuksia oman toimialan muutoksista.

Digitaalinen asiakaskokemus - miksi kulmahuoneen on kiinnostuttava

Puhumme asiakkaiden kanssa paljon asiakaskokemuksesta, sen digitalisoinnista ja digitalisoinnin vaatimuksista. Usein lopputulemana on huimia mahdollisuuksia ja potentiaalisia projekteja, joiden käynnistys venyy tai jää tekemättä. Miksi näin? Mikä tekee asiakaskokemuksen digitalisoinnista hankkeen, joka ei etene ilman ylimmän johdon osallistumista.

Omnichannelilla asiakaslähtöisyyttä palveluun

Kun kirjoittaa sanan ”omnichannel” Googleen, nousee hakutulosten kärkeen ”myynti”, ”retail” ja ”commerce”. Omni, joka tulee latinalaisesta omnis-sanasta, tarkoittaa ”kaikki” tai ”all” englanniksi. Tänä päivänä voi melkeinpä laittaa sanan ”omni” kaiken eteen, koska kaikki on monikanavaista. Kanavien määrä on kasvanut ja tämä kasvu ei pysähdy. Ja ei pelkästään kanavien määrä, vaan niiden käyttöönoton vauhtikin on ollut hurjaa. Esimerkkinä seuraavat luvut 50 miljoonan käyttäjän...

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1