Kuusi visionääristä vinkkiä verkkokaupan kehittämiseen

Tämän kirjoitus julkaistaan poikkeuksellisesti haastattelumuodossa. Syy kerrotaan tämän artikkelin lopussa.

Kolme kultaista mahdollisuutta digitaalisella aikakaudella

Digitalisuus on tehnyt markkinoinnin ja myös yleisesti liikkeenjohdon erittäin mielenkiintoiseksi. Sen tuomat uudet mahdollisuudet vaativat organisaatiolta kykyä tehdä päätöksiä  ja päivittää suunnitelmia jatkuvasti.

Mitä markkinointi voi oppia investointipankeilta

Median ostaminen on Suomessa hyvää bisnestä. Eräänkin digimediatoimiston johtajan mukaan mediatoimiston tehtävänä on tehdä suunnitelma, painaa play ja käydä kerran viikossa katsomassa miten mainoksilla menee. Ja laskuttaa.

TBWA Digitalist Social Business Forum 2015 LIVE-blogi

Tapahtuman LIVE-feedi: Miten uudistat yrityksesi digiaikaan? Mitä edelläkävijät kokevat ja tekevät? Miten onnistut ja vältät transformaation pahimmat sudenkuopat? Näihin ja moneen muuhun verkko- ja sosiaalista liiketoimintaa koskevaan kuumaan kysymykseen saamme vastauksen, kun digiajan ytimessä olevat markkinoinnin tekijät ja johtajat astuvat lavalle.

Rekry: Sisältöspesialisti

Haemme asiakastiimiimme osaavaa sisältöspesialistia!

Rekry: Senior Media Planner

Oletko kunnianhimoinen ja hillittömällä draivilla varustettu mediaostamisen ammattilainen, joka osaa käyttää monikanavaisia mahdollisuuksia mediabudjetin hyödyntämisessä? Tuot mukanasi vankkaa osaamista ja johdat Dinglen mediaosaamisen kehitystä.

Rekry: Account Manager

Etsimme Account Manageria osaksi kasvavaa asiakastiimiä!

B2B-yritys, hoi! Olethan ottanut sosiaalisen median osaksi markkinointiasi?

Pitäisikö B2B-yrityksenkin hyödyntää sosiaalista mediaa markkinoinnissaan? Totta kai. Jokaiselle organisaatiolle on paikkansa sosiaalisessa mediassa, oli kohderyhmänä kuluttajat tai yritykset.

Twitter lopettaa Suomessa

Twitter ilmoitti tänään lopettavansa mikroblogipalvelunsa tarjoamisen Suomessa. Yhtiön kansainvälisestä laajentumisesta vastaava, Euroopan kehityspäällikkö Capri Lia, kertoi lehdistötiedotteessa, että Twitter ei tavoittanut Suomen markkinoilla tarpeeksi isoa yleisömäärää jatkaakseen toimintaansa kannattavasti.

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1