Kuuman kostea Cannes Lions - riski vai mahdollisuus?

Kone lähtee sunnuntaina 21. kesäkuuta klo 12.55 kohti Cannes Lions 2015-festivaalia, ja mukana on neljä dinglaajaa. Tässä reissua fiilistellessä olen huomannut että moni on kuullut tapahtumasta, mutta ei välttämättä tarkalleen tiedä mistä on kyse. Rehellisesti sanoen, en kyllä tiennyt itsekään vielä pari viikkoa sitten mikä se aivan tarkalleen on, vaikka nimi oli tuttu. Nyt tapahtuman idea on alkanut suurinpiirtein selviämään. Otetaan alkuun epävirallinen osuus ja kuulopuheet...

Dingle IBM:n kumppaniksi

Tänään IBM #Digitalist Leadership Forumissa Pauli Aalto-Setälä julkaisi IBM:n ja Dinglen kumppanuuden, jonka myötä Dingle voi tarjota IBM:n Social Business –ratkaisuja osana tarjoamaansa.

IBM Digitalist Leadership Forum 2015 LIVE-blogi

Tapahtuman LIVE-feedi: Tänään lavalle nousevat Suomen mielenkiintoisimpien yritysten johtajia kaupan, palveluiden ja teollisuuden alalta. Tapahtuman houstaa IBM ja Digitalistit. Yritys-, talous- ja tietohallintojohto haastetaan pohtimaan toimintaympäristön muutoksia, uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia ja johtamisen haastetta murroksessa.

Erämökkijohtaja

Kuvittele itsesi erämökkiin, ei sähköä, ei vettä, ei datayhteyksiä ja eristyksissä ulkomaailmasta. Totaalisen offline. Tunnelmat ja maisemat ovat piilopirtissä varmasti hengästyttäviä. Mutta sinulla ja reissuporukallasi ei ole hölkäsen pöläystä ja käsitystä siitä, mitä yleisösi erämökin ulkopuolella puhuu yhtiöstäsi, tuotteistasi tai sinusta. 

Markkinointi tarvitsee uutta ajattelua hyötyäkseen asiakasdatasta

Asiakasdataa on kerätty jo pitkään ja onnistuneesti hyödynnettykin eri alueilla. Kuitenkin markkinointiviestinnässä se on jäänyt sivurooliin. Todennäköisesti siksi, että vaikka data saadaankin jo asiakaskohtaisella tasolla, ei viestiä ole saatu kustannustehokkaasti toimitettua jokaiselle asiakkaalle erikseen.

Askelilla apua Nepaliin ja parempaa vointia konttoriin

Miten saada nuorehkot toimistotyöläiset harrastamaan hyötyliikuntaa? Siinä haaste, jota ryhdyimme ratkomaan osana #dinglefit-tekemistämme. Lisäksi halusimme tuoda tekemiseen mukaan arvojemme mukaisen ”do good” –tekijän. Syntyi ajatus, että voisimme saada salilla käyvät tyypit myös kävelemään tavallista enemmän lupaamalla askelista rahaa hyväntekeväisyyteen. Akuutti, huomiota herättävä kohde löytyi maanjäristysten ravisuttelemasta Nepalista.

Kuinka paljon datansiirrostani kuluu Snapchatin käytössä?

Huomasin jonkin aikaa sitten twiitin, jossa mainittiin, että brittien "sosiaalisen viestinnän datansiirrosta" 75 prosenttia menee Snapchatin piikkiin.

Operaationa toimistodetox

Kevään tullen monet haluavat keventää kyljystä ja tehdä jonkinlaisia puhdistautumisriittejä tulevaa kesää varten. Meidän toimistoremmimme ei ollut tässä asiassa poikkeus. Päätimme kruunata kevään terveys- ja juoksuintoilun aloittamalla porukalla yhteisen detox-kuurin.

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1