Wanha liitto Snapchatissä

Olen jonkin aikaa parjaillut suomalaisten yritysjohtajien digitaalisen viestinnän tasoa. Väitin heitä jopa rintamakakureiksi. Heitä kun ei vain näy niissä kanavissa missä yleisö ja asiakkaat ovat.

Somehörhön mielipide: parhaat ilmaiset työkalut sosiaalisen median hallintaan.

Tässä ovat tiivistetysti parhaaksi kokemani ilmaiset sosiaalisen median työkalut, joita suosittelen ammattimaiseen sosiaalisen median hallintaan, niin yritys- kuin yksityiskäyttöönkin. Osa on vanhoja tuttuja, osa uudempia, mutta kaikki ovat peruskäytöltään ilmaisia. Huom! Sosiaalisen median hallintaan on satoja eri sovelluksia ja työkaluja ja tässä ovat tosiaan ne, jotka ovat: ilmaisia, helppokäyttöisiä ja eniten käytettyjä.

Instagram-mainonta tulee, oletko valmis?

Instagram julkaisi mainostuotteensa jo puolitoista vuotta sitten, mutta tähän asti mainonta on ollut saatavilla vain harvoille ja valituille yrityksille. Nyt Instagram on kuitenkin ilmoittanut, että mainonta tulee vaiheittain kaikkien yritysten saataville ympäri maailmaa. Instagramin emoyhtiö Facebookin mediatoimistoille lähettämän tiedotteen mukaan Instagram-mainonta on saatavilla Pohjoismaissa, Suomi mukaan lukien, syyskuun loppuun mennessä.

Asiantuntija tai työnhakija - rakenna henkilöbrändisi verkkoon

Minulla meni juuri rikki 20.000 seuraajan määrä Slidesharessa. Suomessa vastaavia seuraajiamääriä ei ole tullut vastaan, ei yrityksillä eikä henkilöbrändeillä, joten jonkinasteinen sosiaalisen median Suomen ennätys lienee kyseessä. Seuraajamäärä on suhteessa korkea koska palvelussa kirjautuneita käyttäjiä on erilaisesti kuin esimerkiksi Instagramissa tai YouTubessa, mutta lukijoita on paljon. Vertailun vuoksi yhdellä suosituimmista tileistä eli Valkoisella talolla on 36 000...

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1