Instagram-mainonta rantautuu Suomeen

Instagram on toistaiseksi miellyttänyt ainakin allekirjoittanutta simppelillä, kronologisessa järjestyksessä päivittyvällä syötteellään. Tänään julkaistut päivitykset tuovat tähän kuitenkin muutoksen, sekä hyvässä että pahassa, sillä Instagram-mainonta on rantautunut myös Eurooppaan. Mainonta Instagramissa on toki ollut mahdollista jo yli vuoden verran harvoille ja valituille suuremmille brändeille. Nämä kampanjat on tosin kohdennettu lähinnä USA:n käyttäjille ja suunniteltu...

Fonecta Digitalist Innovation Forum LIVE-blogi

Tapahtuman LIVE-feedi: Taas on aika Digitalistin! Bio Rexissa kaikki alkaa olla pikkuhiljaa valmista. Päivän puhujalista näyttää vähintäänkin mielenkiintoiselta. Tänään lavalle nousee monenmoisia innovaattoreita ja tekijöitä, joilta varmasti kuullaan mitä räväkämpiä ajatuksia ja ideoita. Odotukset ovat korkealla!

Osaamispaineet organisaatiossa median ostossa

Perinteisessä median ostamisessa on käytetty tuttuja kumppaneita, media on ostettu joko mediatoimistokumppanin kautta tai suoraan medialta vuosisopimuksiin nojaten. Dynaamisessa median ostamisessa digiratkaisut ovat kriittisessä roolissa; miten saan sisältöni jakeluun heti enkä vuosisopimusprosessin mukaisesti ensi kuun lopulla?

DingleCast selvittää mikä on Kickstarter-kampanjan arvokkain lopputulos

DingleCast palaa lomien jälkeen kaiuttimiin vieraanaan Tobias Dazenko (@tobiasdazenko), yksi Tobyrichin perustajista.

Urheilumarkkinointia freesillä otteella: kuittailua kentälle

“Banter” on termi, joka tarkoittaa englannin kielessä naljailua; hyvän urheiluhengen mukaista kevyttä kuittailua kavereille tai urheilumaailmassa vastustajalle. Tätä tehdään kentällä pelaajien välillä, lehdistötilaisuuksissa valmentajien kesken, ja nykyään myös sosiaalisessa mediassa joukkueiden, pelaajien ja fanien kesken. Tämä on vaikuttavimpia tapoja saada intohimoisten fanien huomio sosiaalisessa mediassa, sillä nykyajan jatkuvassa viestitulvassa oman näkyvyystilan saamiseen...

Ostetaanko TV-mainontaa kohta dynaamisesti?

Dinglen toimitusjohtaja Juho Jokinen kirjoitti viime viikolla blogin otsikolla Dynaaminen mediaostaminen tulee. Juho liputti mediabudjetin jakamista vain tarkoituksen mukaan (esim. huomio, löydettävyys, ostoon ohjaus ja mielikuva), jolloin mediavalinnat ratkaistaan dynaamisesti kunkin hetken, kohderyhmän ja sisällön perusteella, eikä kanavaperusteisesti.

Teollisen pörssiyhtiön onnistunut digitaalinen markkinointi – Case UPM BioVerno

Monen perinteisen teollisen yrityksen kohdalla siirtyminen digitaaliseen monikanavaiseen viestintään ja markkinointiin on työn ja tuskan takana. Isoa alusta on vaikea kääntää, ja usein uudistumista hidastaa eritoten perinteiseen viestintäajatteluun nojaava kulttuuri sekä pelko. Välillä myös sosiaalista mediaa karsastava johto.

Dynaaminen median ostaminen tuottaa parempaa mainontaa

Mitä jos jättäisit ensi vuonna isojen mediatalojen vuosisopimuksen tekemättä ja panostaisit dynaamiseen median ostamiseen?

Rekry: Eteenpäin vievä Account Director Dinglelle

Dingle on sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys. Haemme nyt asiakkuusjohtajaa kehittämään asiakkaiden kykyä hyödyntää digitalisaatiota ja sosiaalista liiketoimintaa.

Dataohjautuva sisältömarkkinointi - muista nämä 4 asiaa.

Dataohjautuvan markkinoinnin polttoaine, tiedon määrä, kasvaa jatkuvasti. Asiakastietoa kertyy entistä tehokkaammin eri järjestelmiin, lähes kaikki verkkokaupat keräävät paitsi asiakkailtaan myös prospekteiltaan markkinointilupia. Lisäksi mainonnanhallinnan järjestelmät pystyvät hyödyntämään verkkopalveluista saatavaa käyttämistietoa, kuten klikkidataa ja muita analytiikasta johdettua tietoa.

Dynaaminen median ostaminen tulee

Miten markkinointijohto pystyy tekemään järkeviä linjauksia mediabudjetista, kun mainosmuotoja on tarjolla niin paljon ettei kaikkia termejäkään voi muistaa?

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1