Suunnittele Instagram-mainoksesi uudella työkalulla

Suunnittelemme Dinglellä vuosittain useita kampanjoita, joissa sosiaalisen median mainonta on isossa roolissa. Monesti suunnitteluvaiheessa halutaan nähdä miltä mainos tulee näyttämään käyttäjien ruudulla, mutta on liian aikaista alkaa rakentamaan kampanjaa mainostyökalussa.

Sosiaalinen myynti B2B-alan asiantuntijayrityksessä - Case Visma Suomi

Avoimuus ja viestimisen tarve on rantautunut myös asiantuntijayrityksiin. Nykyään puhutaan Social Sellingistä eli sosiaalisesta myynnistä.

Ex-dingleläisten mobiilisovellus Zadaa löytää vaatekaksosesi

Dinglen entiset työntekijät Iiro Kormi ja Aamer Chaichee pohtivat viisi kuukautta sitten vastausta kysymykseen; miksi ihmisten täytyy aina lähteä metsästämään käytettyjä vaatteita kirpputoreille tai nettitoreille siinä toivossa, että ”jotain sopivaa löytyisi”? Vastaus on hyvinkin yksinkertainen.

MVV 2015:n poimintoja: Case Jounin Kauppa

Markkinointiviestinnän viikon keskiviikon yksi eniten yleisöä vetänyt ohjelmanumero oli ehdottomasti Luovuus-salin Sampo Kaulasen haastattelu. Jokaisellehan on tuttu Jounin Kauppa ja äkäslompololainen someinnokas kauppias, eikö vain? Oletko ikinä ihmetellyt, kuinka ihmeessä hän onnistuu erikoisilla konsteillaan tekemään toimivaa bisnestä?

MVV2015# Digitalist Network : miten synnytät saumattoman asiakaskokemuksen?

 

#MVV2015 Livestream

Dingle striimaa Markkinointiviestinnän Viikon kiinnostavia puheenvuoroja.

MVV 2015:n poimintoja: Avainasemassa sisältö ja toimivat konseptit

Terveiset Markkinointiviestinnän viikolta Wanhasta Satamasta! Nyt on pää pyörällä innostavista puheenvuoroista. Jos et päässyt paikalle, nappaa tästä maistiainen elämyksellisestä tapahtumasta.

MVV 2015:n poimintoja: Tulevaisuuden mediakuluttaja

Markkinointiviestinnän viikon Suomi nousuun -seminaarisalissa tiistaina Dinglen toimitusjohtaja Juho Jokinen pääsi esittämään visionsa siitä, millainen on tulevaisuuden mediakuluttaja.

#MVV2015 Livestream

Dingle striimaa Markkinointiviestinnän Viikon kiinnostavimmat puheenvuorot.

Lovented – uusi kilpailualusta brändeille

Sosiaalisen median tärkeys markkinoinnissa jatkaa kasvuaan.

Markkinoinnin automaatio ei ole automaattista markkinointia

Toimintojen tehostaminen on fraasi, jota on kuultu viimeisten vuosien aikana jokaiselta rintamilta. Yritykset ovat virtaviivaistaneet toimintojaan ja etsineet tehostamista kaikilta osa-alueilta. Yhtään kiveä ei olla jätetty kääntämättä, kun tuloskuntoa on hiottu kuin huippu-urheilija ennen arvokisoja.

Tartutaan hetkeen!

Social business on arvon luomisen tapa, jossa kaikki työntekijät, kumppanit ja asiakkaat ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa.

Automaatio johtaa rekrytointeihin

Markkinoinnin automaatio valtaa alaa, ja odotukset ovat korkealla. Automaatio sanana tarkoittaa itsestään toimivaa, itsestään ohjautuvaa. Sana lupaa liikoja.

Hyvä sisältömarkkinointi vaatii aina mediabudjettia

Suomessa on digitalistien ja muiden alan ihmisten keskuudessa puhuttu sisältömarkkinoinnista jo useamman vuoden ajan, ja keskustelu on ollut tervetullutta. Mediakenttä ja markkinointi yleensäkin elää jatkuvasti, ja uusia kanavia ja palveluita tulee vuosittain. On ollutkin hienoa huomata, kuinka ripeästi osa yrityksistä on pystynyt kehittämään verkkopalveluidensa sisältöjä helposti jaettavaksi blogien ja muiden sosiaalisten elementtien avulla. Jokaisen ajan hermoilla olevan...

Tavataan Wanhassa Satamassa

Dingle on mukana Markkinointiviestinnän Viikolla Wanhassa Satamassa 22.9-23.9. Tapahtuman teemana ovat tulevaisuus, teknologia ja luovuus.  Tarkemman ohjelman löydätte täältä

Dingle edustaa Suomea European Business Awards - kilpailussa

Sosiaalisen liiketoiminnan toimisto Dingle Oy on valittu edustamaan Suomea kansainvälisessä European Business Awards - kilpailussa. Dingle on ehdolla Vuoden Kasvustrategia - kategoriassa. Seuraavaksi käynnistyy kilpailun toinen vaihe, jossa katsojat voivat äänestää suosikkinsa jatkoon.

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1