Elämyksellistä elokuvakokemusta fanien ehdoilla

Perinteinen elokuvamarkkinointi on pitkään nojannut elokuvatrailereihin, haastatteluihin, dokumentteihin, kilpailuihin sekä oheistuotteiden myyntiin. On arvottu tuotteita, annettu ilmaisia elokuvalippuja, tarjottu alennuksia elokuviin. Kuluttaja on ostanut, innostunut ja ostanut lisää elokuvia mutta ei jakanut kokemuksiaan. Olisiko aika ravistella perinteisiä käytäntöjä ja luoda uusia fanikokemuksia tehden tästä audiovisuaalisesta taiteenlajista faneja kiinnostavaa, aidosti...

Mainonnanesto - uhka vai mahdollisuus?

Verkkomainonnan esto-ohjelmien yleistyminen on pitkään ollut digimarkkinoijien huolena. Alunperin marginaalinörttien ja yksityisyyden puolustajien lempiaiheesta on tullut selvästi isompi ongelma Applen tuotua laitteisiinsa käyttöjärjestelmätasolle integroidun, laajemman tuen estoille.

Joustava suunnitelma sisältömarkkinoinnin työkaluna

http://dingle.fi/2015/08/14/ostetaanko-tv-mainontaa-kohta-dynaamisesti/Jotta voit tehdä sisältömarkkinointia hyvin ja tehokkaasti, tekemistä on pakko suunnitella, mutta suunnitelmasta pitää voida poiketa reippaasti. Miten taklata näitä kahta ristiriitaista vaatimusta käytännössä?

MTV Digitalist Future Media Forum LIVE-blogi

MTV Digitalist Future Media Forum kerää tänään Suomen kiinnostavimmat vaikuttajat, innovaattorit ja asiantuntijat yhteen saliin. Tapahtuman houstaamisesta vastaavat MTV ja Digitalistit. Tänään puhutaan tulevaisuuden mediaympäristöstä, kuten dynaamisesta mainonnasta, yksilömediasta ja radion tulevaisuudesta. Millainen on tulevaisuuden ympäristö vaikuttajille, kuoleeko radio ja onko oma media paras media?

Ennustus median paremmasta tulevaisuudesta

Ennustaminen on aina kivaa. Hauskin puoli siinä myös yleensä on katsoa taaksepäin kuinka väärässä sitä olikaan. Maailma muuttui ehkä nopeammin kuin arvasinkaan, tai jostain mielestäni orastavasta ilmiöstä ei ehkä tullutkaan ilmiötä.

Dingle yhteistyöhön TeamUpin kanssa

Sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Dingle on aloittanut yhteistyön kotimaisen TeamUp-yhteisön kanssa. Yhteistyön tavoitteena on nostaa sponsoroinnin merkityksellisyyttä Suomessa niin sponsorointikohteiden kuin yritystenkin näkökulmasta.

Urheilumarkkinointia freesillä otteella: Sponsoroinnille uutta potkua!

Kuvitellaanpa tilanne, jossa yrityksen markkinointipäällikkö on solminut muutaman vuoden sponsorointisopimuksen ja saa siitä vastineeksi määrätyn määrän logonäkyvyyttä eri medioissa ja peliareenalla, ja lisäksi oikeuden käyttää peleissä aitiota avainasiakkaidensa ja omien työntekijöiden viihdyttämiseen. Tämähän on ihan mukava asia, ja luo kivaa fiilistä työyhteisöön.

Maybe attending - nollan arvoinen vastaus

Maybe

Liiketoiminta digitalisoituu vauhdilla - oletko mukana muutoksessa?

Miten digitalisaatio saadaan käytäntöön?

IBM:n toimitusjohtaja Tuomo Haukkovaara tiivisti hienosti keskiviikon IBM Business Connect -tapahtuman avauksessaan digitalisaation tilanteen: "Digitalisaatio on läpipuhuttu termi, mutta sitä ei ole vielä tehty". Tämä kuvastaa hyvin omaakin käsitystäni nykytilanteesta. Mietitäänpä siis, mitkä voisivat olla ensimmäisiä tärkeitä askeleita millä digitalisaatiota voidaan alkaa ajamaan organisaatiossa käytäntöön.

IBM BusinessConnect 2015: Mikon elämää

IBM BusinessConnect 2015 -tapahtuman yksi pääteemoista on Becoming a Digital Company & Enabling the Digital Company. Teeman ympärillä käydään eri puheenvuoroissa keskustelua siitä, miten asioiden internet vaikuttaa liiketoimintaan ja mitä se edellyttää organisaatioilta ja liikkeenjohdolta. Aihe on ehdottomasti ajankohtainen, ja se on viime vuosina noussut jopa eräänlaiseksi ilmiöksi.

IBM BusinessConnect 2015: Asiakaskokemuksen ytimessä

Terveisiä IBM BusinessConnect 2015 -tapahtumasta! Tapahtuman teema on tänä vuonna klassinen, mutta ajankohtaisempi kuin kenties koskaan: Tartu hetkeen! Dynaamisuus ja ketteryys vaikuttavat todellakin olevan niitä ominaisuuksia, joita tällä hetkellä vaaditaan liiketoiminnassa selviytymiseen ja menestymiseen.

Urheilumarkkinointia freesillä otteella: Matsitapahtumille sisällöllinen elinkaari

Santeri kirjoitteli viime viikolla taktisesta ottelumainonnasta: Vinkkejä dynaamiseen ottelumainontaan. Aiheeseen sujuvasti liittyen puhutaanpa nyt hetki siitä mehukkaasta sisällöstä, joka tukee tätä lipunmyyntiin tähtäävää konvertoivaa mainontaa.

Näin Netflix hyödyntää big dataa

Mitä katsot, milloin katsot, kauanko katsot, millä laitteella katsot, milloin keskeytät katsomisen - Yhdysvaltalainen videotoistopalvelu Netflix tietää sen.

Urheilumarkkinointia freesillä otteella: Vinkkejä dynaamiseen ottelumainontaan

Heti alkuun on todettava, että olen urheilumies henkeen ja vereen. Ylipäätänsä urheilu on parasta livenä ja käyn katsomassa matseja myös yli seurarajojen. Olenkin ollut hämilläni viimeaikaisesta yleisökato-uutisoinnista ja samalla todistanut dynaamisen urheilumainonnan puutetta pääkaupunkiseudulla. Eikö minua haluta katsomoihin? Siltä tuntuu, sillä itselläni ei ole mitään hajua, mitä matseja esimerkiksi tällä viikolla olisi ohjelmassa.

Oman median aika on koittanut

Syyskuun alkupuoliskolla Ameriikasta kuului mielenkiintoisia uutisia. Flurry Mobilen julkaiseman raportin mukaan ensikertaa yhdyvaltalaiset kuluttajat käyttivät enemmän aikaa mobiilisovelluksissa kuin televisiota katsellen. Huomion arvoista raportissa kuitenkin oli, ettei television katseluun käytetty aika ole viimeisen kolmen vuoden aikana muuttunut, mutta mobiilisovellukset ovat tulleet rinnalle ja menneet ohi. Raportti ei ota huomioon mobiiliselaimen käyttöä - se lisättynä ero...

Ensi vuonna mennään sisältö edellä

Markkinointiviestinnän Viikon inspiroimana kysyimme teiltä keskeisistä markkinoinnin ilmiöistä ja trendeistä lähitulevaisuudessa.  

Luota mediasuunnittelijaasi – älä sido varojasi sokkona

Vertaan usein nykyaikaista medianostajaa investointipankkien analyytikoihin. Aion käyttää tätä vertausta myös tässä, kun perustelen miksi mediabudjetti ei saa olla sidottu mediatalojen vuosisopimuksiin.

Vapaudu mediavankilasta

"We're all going to live in an invisible prison if we think ads are going to stay the way they are today."

- Tim Armstrong

Tim ei puhu vuodeksi mediasuunnitelmaan kätensä sitoneista markkinointijohtajista, vaan mainosten blokkaamistyökalujen aiheuttamasta päänvaivasta mainostajille sekä tuotepushaamisesta asiakkuuksien hoitoon siirtyvästä kommunikaatiosta.

Mr. Armstrongin toinen ennuste mediamarkkinasta on sen Mainonta kallistuu eksponentiaalisesti. Etenkin konversion...

#Rekry: Dingle etsii projektityöntekijöitä

Dingle Oy kompaktisti

Uuteen työpaikkaan sopeutuminen vaatii koko työyhteisön tukea

On sanomattakin selvää, että kun siirtyy perinteisen asianajotoimiston arjesta some-firman riveihin, on yrityskulttuuri jotain aivan muuta kuin mihin sosiaalisesti korrektien ja puku päällä työskentelevien lakimiesten kanssa on tottunut. Osasin kyllä odottaa, että tässä maailmassa eteeni tulee häveliäitä tilanteita, sillä en luokittele itseäni somen edelläkävijäksi (en tiennyt mikä Snapchat on ja verbi ”striimata” ei kuulunut sanavarastooni).

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1