Kasvottomasta brändin rakentamisesta avoimuuteen

Digitaalisen toimintaympäristön muutos ja sosiaalisen median murros on ajanut entistä useamman brändin pohtimaan itseään ja tekemistään uudella tavalla. Kun brändin maineenhallinta on tullut entistä haastavammaksi uudistuneessa toimintaympäristössä, paineet muuttaa toimintatapoja kasvavat.

Miten PAM osallisti kymmeniätuhansia ihmisiä meemikampanjalla?

Suoraan kampanjoihin liittyviä bloggauksia näkee harvoin. Haluankin kertoa oivan esimerkin siitä, kuinka brändi voi ansaita rohkealla tekemisellä kohderyhmänsä täyden huomion. Palvelualojen Ammattiliiton "Pam ymmärtää arkea"-kampanja toi meemit brändin sisällöntuotantoon. Huikeat jakoluvut kohderyhmän keskuudessa todistavat samaistuttavan visuaalisen tarinankerronnan olevan tällä hetkellä yksi tärkeimmistä ansaitun median lähteistä.

Kenen kanssa työskentelet?

Tunnet varmaan yhteistyökumppaniyrityksesi, mutta mitä tiedät ihmisistä, joiden kanssa työskentelet?

Urheilumarkkinointia freesillä otteella: Pelitapahtuman disruptiivinen sponsorointi

 

Mielipidepelkuri

Olen mielipidepelkuri. Tunnustan sen nyt heti alkuun, niin pääsemme itse asiaan. 

Digitalist Future Commerce Forum 2015 LIVE-blogi

Digitalist Future Commerce Forum 2015 kerää tänään yhteen kaupan alan vaikuttajat, verkkokauppiaat ja asiantuntijat. Puhujina Suomen liike-elämän vaikuttajat ja innovaattorit, rohkeat kokeilijat ja tekijät, kuten Cityconin Juha Eteläniemi, Verohallinnon Mikko Mattinen, Rainmakerin Mika Aittamäki sekä Dinglen Jesse Ketonen.

Näin rakennetaan digitaalinen johtaja - Case @EJeskanen

Valmensin OP Ryhmän Erno Jeskasta Social Selling –koulutuksissamme. Tällä Vallilan konttorinjohtajalla ei ollut aiemmin edes Facebook-tiliä, mutta sepä ei menoa haitannut. Istu tukevasti ja lue koko tarina.

Slush, IoT ja markkinoinnin tulevaisuus

Suurimmat odotukseni Slush 2015 start-upeista kohdistuvat digitaalisen liiketoiminnan ja teollisen internetin innovaattoreihin. Odotan innolla ohjelmoitavien ja nopean palvelukehityksen mahdollistavien laitteiden ja sensoreiden läpimurtoa. Näin nimittäin syntyy uusia mahdollisuuksia ihmisten ja brändien väliseen vuorovaikutukseen - ja esineiden internet (IoT) muuttuu todeksi.

Julkista asiakaspalvelua ei voi automatisoida

Median murros on tuonut monenlaisia haasteita asiakkaan kohtaamiseen. Näistä vähäisin ei suinkaan ole asiakaspalveluun kohdistuvat paineet. Siinä missä brändin on markkinoinnillisesti pitänyt siirtyä muutaman vuosikampanjan ajattelusta jatkuvaan sisällön julkaisuun, asiakaspalvelusta on tullut julkista ja valta asiakaspalvelussa on siirtynyt entistä enemmän kuluttajille, kun huonoista kokemuksista ollaan alttiita kertomaan niin omissa some-kanavissa kuin organisaation yhteisöissä....

#Rekry: Dingle Academyn koulutusassistentti

Dingle hakee innokasta koulutusassistenttia osa-aikaiseen työhön Dingle Academyyn. Academy tarjoaa avoimia ja räätälöityjä koulutuksia sosiaalisen liiketoiminnan ympäriltä. Koulutukset on suunniteltu pääsääntöisesti yritysten tarpeisiin niin johtajille, asiantuntijoille kuin markkinoinnin, myynnin ja viestinnän parissa toimiville henkilöille.

#Rekry: Assistenttiharjoittelija keväälle 2016

Dingle hakee kokopäiväistä assistenttiharjoittelijaa tammikuusta 2016 alkaen työharjoitteluun noin viiden kuukauden jaksolle.

Mikä on vaikenemisen hinta?

Sosiaalisen median aikakausi on asettanut uudet haasteet markkinoinnin ja viestinnän alalle. Kestävän asiakassuhteen luomisen tarve ei ole häipynyt minnekään ja erinomaisten sisältöjen kiinnostavuus vain korostuu. 

#Rekry: Haemme Digital Media Planneria

Oletko monipuolinen digitaalisen median ostamisen ja analytiikan ammattilainen? Kaipaatko energisoivia haasteita ja haluat kehittyä jatkuvasti työssäsi?

Mindfulness – ajattele feedin ulkopuolella

Digitaalinen työelämä on hektinen ja keskeytyksiä täynnä. Feedi-elämä tuntuu täyttävän ajattelun tarpeen, mutta keskittymiskykyä se ei paranna. Elämmekö aikaa, jolloin ajattelusta puhutaan enemmän kuin harjoitetaan?

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1