Teknologia mullistaa asiakaskokemuksen

SomeAwards - seminaarisarjan toiseksi viimeisin osa, teknologia asiakaskokemuksen mullistajana, käsitteli keskeisiä ilmiöitä ja trendejä teknologian, datan ja asiakaskokemuksen liittyen. Miten verkossa myydään enemmän teknologian avulla ja miten datan hyödyntämisestä tulee strateginen kilpailuetu? Jos et päässyt tapahtumaan mukaan, voit seurata puheenvuoroja täällä. 

TBWA Digitalist Future Marketing Forum 2016 blogi

Uusi vuosi, aika ja markkinointi - TBWA Digitalist Future Marketing Forum 2016 kerää yhteen rohkeat digitalistit, ennakoijat ja innovaattorit. Millaista on vaikuttava markkinointi vuonna 2016? 

 

 

Musiikkibisnestä freesillä otteella: Artistien heittäytyminen digimahdollisuuksiin

Vaikka levymyynnit ovat tunnetusti hiipuneet musiikin digimurrokset aikana, pystyvät ennakkoluulottomat artistit hyötymään suuresti digitalisaation luomista mahdollisuuksista. Sosiaalinen media on jo tuonut artistit yhä lähemmäksi faniyhteisöjä, ja tuonkin esiin esimerkkejä erilaisten sovellusten hyödyntämisestä luovassa sisällöntuotannossa sekä artistibrändin vahvistamisessa.

Ylitä siilot yhteisillä avainmittareilla

Osallistuin viime syksynä Markkinointiviestinnän viikon paneelikeskusteluun, jossa yksi aiheista koski markkinoinnin ja liiketoiminnan mittareiden erilaisuutta ja etäisyyttä. Aihe on mietityttänyt tuon keskustelun jälkeenkin aika ajoin, etenkin silloin kun olen ollut aloittamassa yhteistyötä uusien asiakkaiden kanssa.

Dingle nappasi asiakkuusjohtajakseen maan johtavan digimarkkinoinnin asiantuntijan

Suomen suurin sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijatalo Dingle vahvistaa rivejään yhdellä maan kovimmista data-analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin osaajista. 

10 vinkkiä brändin persoonallistamiseen sosiaalisessa mediassa

Suomalainen brändikenttä on täynnä lampaita, aidattuja lampaita. Lampaita, jotka ovat kyllä ihan kivoja, mutta kaikki valkoisia ja yhtä pehmeitä ja seisoo tietyn alueen sisällä hievahtamatta. Missä ovat värikkäät lampaat, sudet ja lammaskoirat? Suomalaisten yrityksien sosiaalisessa mediassa nämä loistavat poissaolollaan.  Kun puhutaan rohkeudesta ja sisusta, niin tarkoitan sitä, että harva yritys uskaltaa oikeasti viestiä ja puhua kuluttajien kanssa persoonallisella,...

Mindfulnessilla jediksi - keskittymiskykyä ja läsnäoloa

Työelämän vaatimukset on helppo kiteyttää kolmeen sanaan ”enemmän, nopeammin ja multitaskaten”. Vaatimukset nopeudesta, jatkuvasta online-tilassa olosta ja monen pallon ilmassa pidosta korostuvat digitaalisessa ympäristössä tehtävässä asiakastyössä, ja stressi voi kasvaa kohtuuttoman suureksi. Todellisuudessa kuitenkin tässäkin työympäristössä laadukkaammin, pysähtyen ja tietoisemmin on usein parempi sekä lopputuloksen että ihmisten hyvinvoinnin kannalta.

Dingle ehdolla Euroopan kasvuyritysten kärkikaartiin

Suomalaisyritys Dingle on kasvanut Pohjoismaiden johtavaksi sosiaalisen liiketoiminnan yritykseksi hurjaa vauhtia. Nyt yritys on valittu ehdolle arvostettuun European Business Award – kilpailuun Vuoden kasvustrategia –kategoriassa.

Why does Periscope matter?

Live streaming is not a novelty. Bambuser, Ustream, Livestream and a few more have been around for years now.

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1