Tämän ajan brändistrategia

Saimme ilon luoda asiakkaalle brändistrategian vuoden vaihteessa. Erityiseksi ilon teki se, että se Dinglen historian ensimmäisen. Toki se ei tekijöilleen ollut ensimmäinen, mutta se oli ensimmäinen Dinglen myymä ja toteuttama.

3 oppia E-Commerce Helsinki 2016 –messuilta

Vierailin viime viikolla Helsingissä järjestetyillä verkkokaupan messuilla. Kiireiden vuoksi pääsin osallistumaan messuille vain torstaina, joten keskiviikon anti jäi tällä kertaa väliin. Vain yhden päivän mittaiseksi typistyneen messuvierailuni perusteella tapahtuma osoittautui kuitenkin erittäin mielenkiintoiseksi ja inspiroivaksi.

Digitalisaation historiaa luodaan nyt

Dingle Digitalist Social Business Forum keräsi yhteen lähes 800 markkinoinnin ja myynnin vaikuttajaa pohtimaan, jakamaan ja kokemaan yhdessä, miltä digitalisaatio ja sosiaalinen bisnes näyttää nyt ja tulevaisuudessa. Aamun inspiroivista puheenvuoroista vastasivat Kyrö Distillerryn Mikko Koskinen, Custom Soundsin Jani Marjoniemi, Fonectan Aleksi Issakainen, Esa Nettamo Ixonokselta sekä Rainmakerin Mika Aittamäki.

Tilaa, tukea ja tavoitteita asiantuntijalle

Juttelin hiljattain parin konsulttina toimivan asiantuntijan kanssa, jotka olivat viihtyneet samojen työnantajien palveluksessa jo kymmenisen vuotta. Kiinnostukseni heräsi – miten yritykset olivat onnistuneet sitouttamaan nämä kaksi oman alansa asiantuntijaa siten, että he olivat viihtyneet työpaikoissaan nykymittapuulla mitattuna poikkeuksellisen pitkään? Eivätkä he vieläkään olleet lähdössä mihinkään, vaan suhtautuivat työhönsä nykyisessä organisaatiossaan kunnioitettavan...

Dingleltä ja TweetAtlakselta markkinoille yhteinen palvelukonsepti

Markkinoinnin asiantuntijayritys Dingle ja sosiaalisen median analytiikkapalveluyritys TweetAtlas tarjoavat jatkossa yhteistä palvelukonseptia.

Dingle Digitalist Social Business Forum 2016 Livestream

Osallistuminen sosiaalisessa mediassa - aamiaisseminaari 16.3.

Avaimet onnistuneeseen sisältöön

Millainen on hyvä brändi ja miten se erottuu muista brändeistä? Kollegani Tommi Partanen kiteytti eilisessä brändinrakennus sosiaalisessa mediassa - aamuseminaarissa hyvän brändin ominaisuudet. Tommi nosti esille, että hyvä brändi on tunnistettava, hyvin positioitu ja sillä on oma identiteetti.

Myötätunnolla menestystä, tunnetaidoilla tulosta

Meillä oli tänään työsuojelutarkastus, joka meni hyvin; olemme onnistuneesti noudattaneet lain kirjainta työsuojeluun liittyvissä asioissa. Tulemme saamaan toimintaohjeita liittyen työsuojelutoimintakunnan toiminnan järjestämiseen ja kehityskohteiden kirjaamiseen.

Verkkokaupan trendit, osa 1 - Mobiiliostaminen kasvaa

Suosituimpia digitaalisia palveluita käytetään pääasiassa useimmin mobiililaitteilla. Kotimaisten brändien verkkopalveluissa mobiilin osuus palvelun käytöstä vaihtelee 35%-75% välillä ja tämä trendi on vahvistumassa myös verkkokaupoissa.

Dinglen #Somekalenteri nyt myös Google- ja iCal -versioina

Viime viikolla jaoin meillä pitkään hautuneen Dinglen Somekalenterin julkiseksi myös Dinglen ulkopuolisille sisällöntuottajille. Olin varma, että siitä on hyötyä myös muille, mutta sen suuri suosio pääsi silti yllättämään!

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1