Urheilumarkkinointia freesillä otteella: Miten brändit ovat futanneet EURO 2016 -teemalla?

Ranskan EM-kisoissa eletään jännittäviä vaiheita ja Islannin huuma on viimeistään saanut monet suomalaiset jalkapallon ääreen. Onkin mielenkiintoista katsastaa kisoista nousseita someilmiöitä. Sivuutetaan nyt kuitenkin Joachim Löwin rapsuttelut ja keskitytään kisojen aikaisiin brändisisältöihin. Toivosen Akin sanoin sisällöissähän “Konteksti on kuningas”. Viime MM-kisoissa nähtiin muutama huikea brändisuoritus kuten Snickersin reagointi Luis Suarezin puremisepisodissa.

Mainonnan uusi seksi

Paljon on virrannut vettä sillan alla siitä lähtien, kun seksin käyttäminen mainonnassa keksittiin. “Seksi myy”, on perustelu, jota on hoettu jonkinlaisena muuttumattomana totuutena mainonnan alalla aina Mad Menin ajoista alkaen. Vaikka ihmisten arvomaailma yleisesti on muuttunut paljon 50-luvulta tähän päivään tultaessa, naiset on aikojen saatossa totuttu toistuvasti näkemään mainosten koristeina tai seksipommeina. Huolimatta siitä, että naiset tekevät 85 % kotitalouksien...

Dingle Daily Show : Highlights of our week

Maanantai alkoi aamukokouksella, jossa Kerttu ja Simone puhuivat upeasti. Ruususeremonian jälkeen söimme aamupalaa ja aloitimme työt. Lounaan jälkeen tekstitin mm. “Radio is dead, unless it goes 3D” –videon ja kirjoitin ” Miten brändit vaikuttavat nuorten kulutustottumuksiin" -blogitekstin.

Miten brändit vaikuttavat nuorten kulutustottumuksiin?

Nuoret kuluttavat enemmän kuin koskaan. He ovat suuri kohderyhmä monelle yritykselle ja tuotteelle. Arvot, tottumukset ja ystävät vaikuttavat siihen, millaisia brändejä nuoret arvostavat ja miten he suhtautuvat markkinointiin. Mutta millaisia asioita nuoret todella arvostavat itse tuotteissa ja palveluissa?

Odotukset ylittävä kohtaaminen poliisin kanssa

Uuden passin hankkiminen tuli ajankohtaiseksi sukunimen vaihtumisen myötä. Edelliset passinhakukerrat olivat muistissa hankalana ruljanssina ja paperinpyörittelynä. Kävin tuumasta toimeen tietäen mitä on luvassa.

Highlights of our week

Datan hyödyntäminen on työntekijän perustaito

Viime vuosien hoetuin trendi lienee se, että data on uusi öljy. Datan käyttö ohjaamassa työtä ja liiketoiminnalista tekemistä on kuitenkin yhä lapsenkengissä ja suuri haaste tässä on yhtäältä kulttuuri ja toisaalta osaaminen.

Haaste: tee kollegoista kavereita

Tunnustus: vietin juuri viisi kuukautta ulkomailla ja minulla oli ikävä Dingleä. Tarkemmin sanottuna dinglaajia. Olen saanut töistä paljon kavereita. Sellaisia, joiden kanssa lähdetään festareille, mökille ja ulkomaille. Joiden kanssa nauretaan, käydään salilla ja snäppäillään. Sellaisia, joiden kanssa voi puhua mistä tahansa.

Somekriisien ABC

Asiakaspalvelu sosiaalisessa mediassa on kuuminta huutoa. Kuluttajat menevät yrityksen Facebook-sivuille olettaen lähtökohtaisesti saavansa sieltä asiakaspalvelua ripeämmin kuin liikkeestä, ja vastaamattomuudesta närkästytään nopeasti. Etenkin asiakkaisiin vaikuttavissa ilmoituksissa (esim. aikataulumuutokset) on asiakaspalvelun oltava aukotonta ja ennen kaikkea inhimillistä. Huonolla vuorovaikutuksella saadaan synnytettyä hyvinkin merkityksettömästä julkaisusta kohu, kun taas...

Älä unohda yksityiskohtia! Asiakaskokemus ja Tukholman maraton.

Heja heja! Jättefint kämpat! Grattis – fint jobbat! Hoppas vi ses nästa år igen!

Ensivaikutelmani – kesätyöntekijänä Dinglellä

Lukion ensimmäinen vuosi Kalliossa päättyy ja kesätyöni Dinglellä alkavat. Olen Ida O’Mahoney. 16-vuotias iloinen opiskelija Helsingistä. Hain Dinglelle keväällä kesätöihin, sillä minua kiinnostavat media ja markkinointi ja Dinglen ilme on minusta juuri oikea: positiivinen ja innovatiivinen. On hienoa päästä Dinglen tiimiin kesäkuun ajaksi.

Pentuparaati: yksinkertainen idea joka saavutti mielettömän suosion ilman mediarahaa

Usein laajojen ihmismassojen saavuttaminen Facebookissa vaatii paljon maksettua näkyvyyttä. Näkyvyydelle asetetaan kohderyhmät ja katsotaan, kuinka suuri osa voidaan saada orgaanisesti ja loput näytöt hankitaan maksamalla sisällön näyttämisestä.

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1