Markkinoija, miksi sinun pitäisi herätä Pikachun paluuseen?

Sosiaalinen media on räjähtänyt Pokemon Go -huumasta ja kaduilla törmää innokkaisiin Pokemon-metsästäjiin. Mikäli Bulbasauruksen vaaniminen ei sytytä, tutustu kuitenkin ilmiöön. Kokosin alle kolme huomionarvoista pointtia Pokemon Go -ilmiöstä.

Pride ja muita keinoja, joilla brändi voi huomioida hlbtiq-ihmisiä paremmin

Tänä vuonna Helsinki Pride teki taas ennätyksen osallistujamäärässä: 30 000 ihmistä marssi iloisessa tunnelmassa avoimuuden, moninaisuuden ja rakkauden puolesta. Dingle on ollut ylpeästi mukana Pridessa jo useampana vuonna. Vuosittaisen kulkueen lisäksi pyrimme huomioimaan seksuaalisen suuntautuneisuuden ja sukupuolen moninaisuutta muillakin tavoilla.

Likettämällä miljoonatuotot - case Daniel Wellington

Miten tehdään Kiinassa valmistetuista kelloista maailmanlaajuinen menestysbrändi, kun kukaan ei enää katso ranteestaan aikaa? Daniel Wellington, kavereiden kesken DW, ei investoi penniäkään perinteiseen markkinointiin, vaan kauppaa kellojaan sosiaalista mediaa hyödyntäen. Somemarkkinoinnin kultapoikabrändi on kasvanut muutamassa vuodessa yli 200 miljoonan dollarin bisnekseksi. Kauniit Instagram-kuvat eivät muuttuneet itsestään miljooniksi. Kokosin tämän menestystarinan viisi...

Highlights of my month

Kesäkuu on vierähtänyt nopeasti ja kesätyöni Dinglellä päättyy. Kuukausi on opettanut minulle paljon niin työelämästä kuin markkinoinnista ja hyvästä työyhteisöstä. Olen kiitollinen saamastani mahdollisuudesta olla osa tätä tiimiä kuukauden.

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1