Instagram muuttui juuri mitattavaksi

Instagram uudistuu kovaa vauhtia syksyn mittaan. Ensin Suomeen vyöryi Snapchatin käyttöjärjestelmää jäljittelevä Instagram Stories -ominaisuus, joka on ehtinyt tuoda lisää maustetta ainakin omaan hiipuneeseen Instakäytökseeni. Ennen kuin keskustelu toiminnallisuuden plagioinnista ehti hiipua, Zuckerberg kumppaneineen lanseerasi läjän liiketoimintaa tukevia työkaluja. Ja tämä vei Instagramin uudelle tasolle ainakin markkinoijan näkökulmasta.

Älä varasta asiakkaasi aikaa

Kuulin jokin aikaa sitten mielenkiintoisesta sovelluksesta. Tilanne ei sinänsä poikkea tavallisesta, sillä uusia houkuttelevia sovelluksia ilmestyy jatkuvasti, ja otan niitä mielelläni kokeiluun. Vanhasta tottumuksesta annoin siis sormieni johdattaa App Storeen, etsiä sovelluksen ja klikata lataa-painiketta. Kun esiin ponnahti ikkuna, joka ilmoitti, että puhelimen muisti on täynnä (32 gigaa kuulosti loputtomalta vielä kaksi vuotta sitten), tein saman kuin ennenkin tässä tilanteessa...

Instagram Stories - kuinka kaikki (ehkä) tapahtui

Instagramin päämaja, Menlo Park, CA Klo 10.06

Markkinoinnin ja myynnin yhteispeli. Yhteiset tavoitteet ohjaavat maaliin

Vielä muutama vuosi sitten seurasi hiljaisuus, jos ehdotti liiketoimintajohdolle, että yhteinen Service Level Agreement eli SLA kannattaa luoda myynnin ja markkinoinnin välille. Reaktio oli ymmärrettävä – myynti mittasi käyntejä ja seurasi kovia indikaattoreita samalla kun markkinoinnissa tarkkailtiin tavoitettavuutta, klikkejä ja impressioita. Mikä tilanne on nyt? 

#Rekry – Digital Media Planner

Oletko monipuolinen digitaalisen median ja hakusanamainonnan ammattilainen? Kaipaatko energisoivia haasteita ja haluat kehittyä jatkuvasti työssäsi?

Oodi markkinointiviestinnälle

Oheisen flarf-runon* raakamateriaalina ja inspiraationa on käytetty Dinglen blogissa vuonna 2016 julkaistujen tekstien otsikoita. Runoblogi on osa tällä viikolla vietettävää Dingle Art Weekia.

Oppimisesta markkinoinnin mittari?

Pitäisikö oppimisen määrän olla osa markkinoinnin mittareita? Päivittäiset somemittarit keskittyvät tykkäyksiin, kävijämääriin ja konversioon, mutta harva luku kertoo, kuinka markkinoinnin pitkäjänteinen kehitystyö on edistynyt. Brändin tai yhteisön rakentaminen on pohjimmiltaan samanlaista kuin yrityksen liikeidean tai tuotteen kehittäminen. Sama kaava: rakenna, mittaa ja opi, pätee markkinoinnin kehittämisessä. Mutta jos emme mittaa tämän oppimisen määrää, emme voi tietää,...

Internet of Things mullistaa markkinoinnin

Internet of Things eli asioiden Internet. Näitä sanapareja kannattaa kaikkien markkinoijien pysähtyä tutkimaan hieman tarkemminkin. Asiakkaiden huomiosta käydään nyt kovaa kilpailua ja Internet of Things mahdollistaa aivan uudenlaiset, reaaliaikaiset mahdollisuudet myydä ja markkinoida.

Dataa välipalana mobiilisti

Olen kuullut sanonnan ”Culture eats strategy for breakfast” kerran jo toisenkin. Pahastuisiko Drucker (tai joku muu) jos sanon samaa datasta välipalana? Sanonpa kuitenkin, onhan kyseessä loppupeleissä kuitenkin vain pienestä välipalasta; ”Data eats strategy for snack”.

Meltwaterin Ron Lindqvist siirtyy vetämään Dinglen mobiilipalveluliiketoimintaa

KTM Ron Lindqvist, 30, siirtyy vastaamaan markkinoinnin asiantuntijayrityksen Dinglen uuden mobiilipalveluliiketoiminnan kehittämisestä.

Milleniaalinen organisaatio

Monet kirjat, blogit ja twiitit kertovat siitä, miten milleniaalit ovat erikoinen joukko johdettavia. Vapautta, merkitystä ja tilaa pitäisi antaa eri tavalla kuin ennen. Työpaikan varmuus, urasuunnittelu ja kravaattipiirissä istuminen eivät ole draivereita, joilla milleniaali pysyy töissä.

IBM Digitalist Leadership Forum 2016 LIVE-blogi

IBM Digitalist Leadership Forum 2016

Syyskauden ensimmäinen digitalistien kohtaaminen koetaan Tennispalatsissa torstaina 18.8. klo 8:30. Nyt keskustellaan siitä, miten johtaminen digitalisoituu ja miten se istuu muuttuneeseen arkeen. Lavalla digitalistien johtajia ja johtavia digitalisteja! Dinglen liveblogi tässä osoitteessa seuraa torstain tapahtumia ja somea. Muista nämä: #digitalist, @DigitalistInfo ja @DingleTweet

 

Personoidulla markkinoinnilla parempi MROI

Datalla markkinointiaan johtavat yritykset saavuttavat 15-20 % paremman markkinoinnin tuoton (MROI). Samoin dataa hyödyntävällä markkinoinnin personoinnilla voidaan saavuttaa jopa kahdeksankertainen MROI. Personoitu ja relevantti sisältö puhuttelee ihmistä.

HR sisällöntuottajana

Markkinoinnilla ja HR-yksiköllä on monia yhteisiä intressejä. Erityisesti rekrytoinnin ja työnantajabrändin parissa työskentelevän HR-osaajan on hallittava yhä paremmin markkinoinnillisia keinoja työssään, jotta viesteistä saadaan kiinnostavia ja ne saadaan toimitettua halutuille henkilöille. Yhä useammassa henkilöstöhallinnon työpaikkailmoituksessa painotetaan sisällöntuotannon ja sosiaalisen median osaamista tärkeinä osina HR-työtä. Kirjoitin aiemmin modernista rekrytoinnista ja...

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1