Elle Style Awards 2016 – Muotia ja säihkettä

Mustaa samettia päälle, punaa huuliin ja menoksi. Vanha Ylioppilastalo täyttyi torstaina 20.10. upeasta muodista, alan huipputekijöistä ja Suomen eturivin tähdistä, kun oli jälleen aika Elle Style Awards 2016 –muotigaalan. Myös Dingle oli mukana juhlahumussa. Kuvasimme Suomen suurimman muotigaalan koko komeudessaan ja löydätkin tallenteen täältä.

5 syytä kehittää työnantajabrändiä

Ihmiset ovat yrityksen sydän. Sydän pyörittää kaikkia kehon toimintoja. Jotta yritys voi toimia täydellä potentiaalillaan, kehittyä ja kasvaa, työtä tekevien ihmisten on voitava hyvin. Heidän on oltava tyytyväisiä ja oikeassa paikassa. Työn murroksesta on puhuttu jo jonkin aikaa, mutta tärkeää on tiedostaa se, että asiantuntijatyön lisääntyessä ja kilpailun kasvaessa parhaista osaajista valta valita on siirtymässä työntekijöille.

Festarimarkkinointia freesillä otteella: Kumppanit elämysten tuottajina

Musiikkifestarit kruunaavat monen suomalaisen kesän, ja ovat hyvin lähellä omaakin sydäntä! Tänä syksynä aihe on tullut vastaan sekä Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n festivaalisponsorointi-illassa sekä Musiikki & Media –seminaarissa. Tässä muutamia mieleen jääneitä ajatuksia.

Markkinointijohtaja - luota dataan, älä mutuun

Digitalisoituvan toimintaympäristön, uusien teknologioiden kehityksen, mobiilin kasvun ja asiakaskäyttäytymisen muutoksen myötä markkinointijohtajan rooli muuttuu. Uusien teknologioiden ymmärtäminen ja datalla johtaminen ovat yhä kriittisempiä taitoja markkinoinnin saralla, eikä vähinten siksi, että markkinoinnin on ennustettu olevan yksi suurimpia IT-investointeja tekeviä liiketoiminnan osa-alueita.

Kolme tämän hetken kiinnostavinta IoT-innovaatiota

Olipa kerran kaunis Internet of Everything -maailma, jossa esineiden lisäksi myös prosessit, ihmisten kehot ja aivot sekä jo tästä maailmasta poistuneiden läheisten digitaaliset kopiot olivat kaikki osa samaa verkkoa. Ja niin kaikki elivät onnellisina loputonta elämäänsä, jossa digitaalinen ja todellinen maailma sekoittuivat yhteen.

Markkinointi vuonna 2020

Markkinointi, mainonta ja näiden taiteiden ympärillä pyörivät trendit, opit ja teknologiat pyyhältävät eteenpäin hurjaa vauhtia. Internetin, sosiaalisen median verkostojen ja datalähtöisyyden kautta olemme ottaneet yhdessä vuosikymmenessä suurempia loikkia eteenpäin kuin koskaan aiemmin.

Faktaa fiktiosta eli otteita sekakäyttäjän päiväkirjasta

Läpitunkematon pimeys repeää kun kirkas idealamppu syttyy yllättäen. Suuri Ajatus on syntynyt.” Tuttu ja hyväksi havaittu tarinanpätkä, mutta täyttä fiktiota. Luovuus ei koskaan kukoista tyhjiössä. Se on ahnas peto, joka kaipaa monipuolista ruokavaliota. Tätä väitettä tukeakseni kaivoin esiin pari puolifiktiivistä otetta päiväkirjastani.

Miten meistä tulee markkinoinnin suurmaa, jos alan sisälläkin se ymmärretään suppeasti?

Panu Laaksonen kirjoitti Marmain blogissaan Kolme kaveria -jäätelön menestyksestä otsikolla ”Jäätelökaverit brändien kärkikastiin ilman markkinointia”. Laaksonen nostaa esiin tärkeän pointin: markkinointiin satsaamalla saisimme Suomessa enemmän irti erinomaisista tuotteistamme. Itse argumentaatiossa tapahtuu kuitenkin jotain, johon en voi olla puuttumatta. Termejä markkinointi ja mainonta käytetään nimittäin iloisesti sekaisin. Ilmiöön törmää niin usein alan keskusteluissa, että on...

Musiikkibisnestä freesillä otteella: Brändin ja bändin yhteistyö Teflon Brothersin tapaan

Brändien ja bändien yhteistyö ei ole mikään uusi juttu. Onhan länsinaapurissa Roxetten kasetit löytyneet jo vuosikymmeniä sitten uusien Volvojen kasettipesistä. Mutta nykyään monista artisteista on tullut somejulkimoita ja omia medioitaan, ja tämä suosio sekä tavoittavuus kannattaa jo yritystenkin noteerata. 

Mobiilisovelluksen ja brändin välinen kuilu

Brändit painivat edelleen sen kanssa, tulisiko mobiilikokemuksen olla mobiiliystävällinen verkkokokemus tai natiivi mobiilisovellus. Muutama vuosi taaksepäin mobiilisovelluksen ja brändin välinen kuilu koostui todennäköisesti resursseista. Sovelluskehitys maksoi liikaa brändin kokemaan lisäarvoon nähden ja lisäksi vaati ylläpitoa. Tämä on kuitenkin historiaa ja nykyään pääsee liikkeelle kustannustehokkaasti ja nopeasti. Ylläpitokin hoituu ketterästi. Mutta miten saamme kuluttajan...

Markkinointibudjettien paradoksi

Tehtiin tuossa eräänä päivänä asiakkaalle ehdotus konseptista, joka rakentui vahvasti viihdyttävän videosarjan päälle. Niin asiakas, kuin toki myös itsekin, olimme ehdotuksesta innoissamme. Kustannusarvion nähdessään asiakas kuitenkin ilmoitti kuta kuinkin näin: “pelkkiin somevideoihin tämä on liian korkea kustannus.” Lisättäköön, ettei kyse ollut mistään aivan valtavasta summasta, vaan neljä videota yhden kunnon tv-mainoksen hinnalla (tosin olen minä tv-mainoksiakin tehnyt...

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1