Kissavideoiden vastuu informaation jälkeisellä aikakaudella

Uutistuotanto uhkaa robotisoitua. Journalismi keskittyy jalostamaan syviä ja hitaita artikkeleita. Toimittaja Hanna Nikkanen povaa, että maisterien kysyntä journalismin kentällä kasvaa, kun tarvitaan asiantuntijuutta ja kokonaisuuksien hallintaa. Silti samaan aikaan, tai juuri edellä mainituista syistä sosiaalisen median maksuttomat, nopeat tekstit alkavat hallita ihmisten päivittäisiä lukemistoja. Somesisällöntuottajan ammatissa kokonaisuuksien hallinta, yksityiskohdat,...

Solita Digitalist Thinkers Forum - näin teknologia mullistaa toimialoja, osa 1

2010-luvun teknologiaharppaus, etujoukoissa IoT, automaatio ja tekoäly tulevat mullistamaan liiketoimintaa, yhteiskunnan rakenteita sekä lukuisia toimialoja lähitulevaisuudessa. Näin teknolgia mullistaa toimialoja -blogisarjani ensimmäisessä osassa tarkastelen asiaa erityisesti terveydenhuollon ja robotiikan osalta. Seuraavissa kirjoituksissani tuon erilaisia näkökulmia mm. mediaan, matkustamiseen, innovaation syntyyn ja erilaisiin rakenteisiin liittyen, joiden johdosta...

Advertising week - Mitä jäi käteen?

Syys-lokakuun vaihteessa pääsimme Account Managerimme Karon kanssa vierailemaan Advertising Weekilla New Yorkissa ja tässä jaksossa kertailemme mieleenpainuvimpia puheenvuoroja, oivalluksia ja kohtaamisia noiden neljän intensiivisen päivän ajalta. Mitä siis jäi käteen, sen kuulet tässä jaksossa.

Dingle laajentaa tarjontaansa työnantajabrändäykseen

Dingle ryhtyy tarjoamaan työnantajabrändäyksen palveluita. Dinglen uuden palvelun avulla yritys voi löytää entistä tehokkaammin oikeat työntekijät sekä kehittää brändiään, liiketoimintaansa ja kasvuaan.

Miten tekoäly muuttaa liiketoimintaa?

Tekoäly tulee olemaan tulevaisuuden suurimpia trendejä. Se tulee mullistamaan tapamme tehdä töitä ja viettää vapaa-aikaa. Se tuo uusia ulottuvuuksia tapaamme kuluttaa, matkustaa ja viettää aikaa niin olohuoneissa, ravintoloissa, ruokakaupoissa, verkkokaupoissa kuin terveyskeskuksissakin. Kaikkialla, missä olemme.

Elokuvamarkkinoinnista, henkilöbrändäyksestä ja mielensäpahoittamisesta - Haastattelussa: ohjaaja Tuukka Temonen

Tuukka Temonen on elokuvaohjaaja, toimitusjohtaja, Apulannan ex-basisti, salaisesti ikuinen pikkupoika ja median paljastama mielensäpahoittaja. Mitä löytyy henkilöbrändin takaa ja kuinka tehokkaasti palstametrit kääntyvät katsojaluvuiksi? Tässä jaksossa tutustumme mieheen monien titteleiden takana.

Sisältö brändiarvon kasvattajana

Design ja asiakaskokemus mielletään sisältöjä tärkeämmiksi brändin arvon mittareiksi. Kuitenkin moni asiakas kohtaa brändin verkossa sisältöjen, ei enää käyttöliittymän kautta. Hyvä asiakasviestintä, laadukkaat sisällöt ja selkeästi markkinoidut palvelut ovat ehdottomasti osa asiakaskokemusta - ja siten kilpailuetu niihin panostaville yrityksille.

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1