#Rekry – (senior) Creative Planner

Hei luova huippu, luovi tiesi huipulle Dinglellä!

Kommunikaatio – Let it burn!

Kun tilanne on ollut stabiili riittävän kauan, olemasaolevat rakenteet vahvistuvat, jäykistyvät tai kalkkiutuvat. Luonnossa tämä ilmiö on hyvin havaittavissa. Vain vanhat puut ovat ehtineet kasvattaa juuret jotka kestävät vahvimmatkin myrskyt. Vain kauan paikallaan pysynyt rantakivi on niin sementoitunut hiekkaan, että syysmyrsky ei sitä liikauta.

Hei Naisten Pankki

 

#Rekry - Asiakkuusjohtaja

Rakennamme Dinglestä tulevaisuuden lead agencya – kumppania, joka johtaa asiakkaidensa markkinointiviestintää datapohjaisella asiakasymmärryksellä ja huippuluokan sisällöillä. Dingle loistaa sisältömarkkinoinnissa ja brändijournalismissa, hallitsee suvereenisti kohdennetun jakelun ja omaa jatkuvasti kehittyvät datakyvykkyydet. Seuraavan askeleen ottamiseen tarvitsemme lisää osaamista.

“Tavoitteeni on nostaa Dingle luovimpien toimistojen joukkoon.” – Pasi Räihä Dinglen luovaksi johtajaksi

Pasi Räihä siirtyy mainostoimisto REPUTATION Helsingistä Dinglen luovaksi johtajaksi. Räihän vastuualueisiin kuuluu luovuuden kehittäminen ja vahvan asiakasymmärryksen lisääminen.

Naistenpäivän kunniaksi – Dinglen johtoryhmän naisten vinkit tuleville naisjohtajille

He saapuvat töihin farkuissa tai verkkareissa, lenkkareissa tai Louboutineissa, autolla tai pyörällä. Tai sitten he jäävät kotiin ja pitävät etäpäivän. Nykypäivän johtaja ei mahdu valmiiseen muottiin, vaan hän on kuin kuka tahansa yrityksen työntekijöistä, aito oma itsensä. Naisjohtajankaan ei tarvitse enää vetää aamulla olkatopattua jakkupukua päälleen vakuuttaakseen muut pätevyydestään, sillä nyt eletään aikaa, jolloin vaakakupissa painaa ammattitaito, ei se mitä jalkojen välistä...

Parempaa työelämää rakennetaan yhdessä — Ilmarisen 100 tekoa

Viime aikoina sähköpöytäni on ollut tavallista useammin yläasennossa ja työskentelymotivaationi yhtä lailla korkealla. Olen saanut inspiroitua työhyvinvoinnista. Kiitos siitä kuuluu asiakkaallemme Ilmariselle, joka tekee töitä työhyvinvoinnin lisäämiseksi muun muassa kehittämällä Paremman työelämän polkua sekä erilaisilla valmennuksilla. Dinglellä on ilo olla mukana edistämässä tärkeitä asioita ja samalla oppimassa lähietäisyydeltä.

CEO Helsingin Ville Toriseva Dinglen kehitysjohtajaksi

Dingle haluaa ponnistaa kasvun ja osaamisen uudelle tasolle CEO Helsingin siivittämänä.

Dinglestäkö tulevaisuuden lead agency? Älä viitti.

Nostetaan kissa pöydälle ja kirjataan tähän se, mitä monet ovat päätään pudistellen miettineet esimerkiksi tämän luettuaan. Monet ovat naurahtaneet ääneen. Ei some-toimistosta voi tehdä lead agencya!

Kenestä seuraava somelähettilyyden esimerkki?

Työntekijöiden osaamisen ja asiantuntijuuden hyödyntäminen rajoittuu monesti työajan puitteisiin. Leimatessaan itsensä töihin aktivoituu työntekijän asiantuntijamittari ja leimatessaan itsensä ulos töistä sammuu samainen taksamittari seuraavaa työvuoroa odotellen. Monella työpaikalla sosiaalisen median ja puhelimien läsnäolo henkilökunnan käsissä nähdään edelleen punaisena vaatteena; turhana ajankuluna ja työntekoa häiritsevänä tekijänä.

Arkisto

Katso kaikki

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

KOMMENTIT

1