Jos kesä kului ahon laidalla ja läppäri narikassa, saattoi kesän aikana jäädä myös blogimme seuraaminen vähemmälle. Pelko pois! Poimimme ja niputimme yhteen yleisön parhaimmiksi havaitsemat blogautuksemme, joten jatkahan lukemista.

Best_blogs-diskopallo-ad

Top-5: Kesän jaetuimmat blogit.

1. Kenelle näyttäisit kotialbumin? Lapset sosiaalisessa mediassa

Kirjoittaja: Josefine Janhonen

Hauskoja kuvia on kiva jakaa ystävien kanssa sosiaalisessa mediassa. Muutamia asioita kannattaa kuitenkin ottaa huomioon ennen kuin julkaiset kuvia lapsista. Et ehkä julkaisisi lapsestasi kuvia lähikaupan ilmoitustaululla. Miksi siis toimisit huolimattomasti sosiaalisessa mediassa? Poimi ohjeet fiksumpaan jakamiseen.

 

2. ”Tykkää ja voita” – Facebook päivitti promootiosäännöt

Kirjoittaja: Aki Toivonen

Monien mainostajien iloksi Facebook taipui lopulta hyväksymään "Tykkää ja voita" -tyyppiset arvonnat. Aiemmin sääntöjen vastaiset kampanjat mahdollistavat nyt "tykkäysten" hyödyntämisen osallistumismekanisminä arvonnoissa. Lue mitä tämä käytännössä tarkoittaa.

 

3. I’m (almost) 30 and my friends use everything

Kirjoittaja: Simone Bocedi

Kesällä kohua aiheuttanut kirjoitus "I'm 13 and none of my friends use Facebook" sai vastineen lähes 30-vuotiaalta Dinglaajalta. Heitä on joka puolella!

 

4. Instagram yrityksille: Näin syntyy 15 sekunnin Instavideo

Kirjoittaja: Josefine Janhonen

Nyt kun Instagramissa on mahdollista tehdä videoita, voivat yritykset hyödyntää niitä esimerkiksi lyhyisiin tutorialeihin. Näin se tehdään.

 

5. A Russian robbed me of 150€. And you could be next.

Kirjoittaja: Simone Bocedi

Verkkohuutokaupat ovat helppoja paikkoja joutua huijarin uhriksi. Näin käy joskus jopa meille tiedostaville nettinatiiveille. Lue kuinka taidokkaasti Simonea huijattiin, niin vältyt itse samoilta virheiltä.

Subscribe to Email Updates