Uutiset Facebook-sovelluksen oman chatin kuolemasta ovat olleet vahvasti esillä viime päivinä. Chat-ominaisuus siirtyy yrityksen toiseen sovellukseen, Messengeriin. Facebookin omien sanojen mukaan päätöksen takana on halu tehdä Facebook-sovelluksesta kevyempi. Toisaalta, Messengerin käyttö monipuolistaa chatin ominaisuuksia. Viimeisimpänä lisänä Facebook tarjosi käyttäjilleen maksuttomat nettipuhelut.

Tämä ei tule yllätyksenä. Onhan Facebook tarjoillut chättäilijöille Messenger-lätkää jo pitkään. Lätkä on mahdollistanut niin sovelluksen lataamisen omalle puhelimelle kuin omien ystävien kutsumisen Messengerin puolelle. Nyt lätkän näyttäminen ja muutoksesta tiedottaminen vain kiihtyy entisestään. Facebook on ilmoittanut muutoksen tapahtuvan muutamassa viikossa. Varaudu siis muutokseen lataamalla sovellus puhelimeesi mahdollisimman pian.

Lataa sovellus täältä:

iOS: https://itunes.apple.com/fi/app/messenger/id454638411?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.orca&hl=en

HUOMAA! Vanhemmat Windows Phone-puhelimet tukevat Facebookin omaa chattia normaalisti. Uudemmat puhelimet (8.1/Cyan) vaativat Messengerin. Facebookin selainversion chattiin ei tule muutoksia.

Mitä mieltä sinä olet Facebookin päätöksestä jakaa ominaisuudet kahteen erilliseen sovellukseen?


Subscribe to Email Updates