Dingle kehittää asiakkaidensa liiketoimintaa vastaamaan digitaalisen murroksen haasteisiin. Konsultoimme ja palvelemme yritysjohtoa, myyntiä, asiakaspalvelua ja markkinointia.

Nyt haemme harjoittelijoita ja osa-aikaisia projektityöntekijöitä asiakasprojekteihimme.

Olet esimerkiksi opiskelija, jolla on hieman luppoaikaa, ja käytät sitä mielellään erilaisissa sosiaalisen median kanavissa. Ymmärrät jonkin verran markkinoinnista ja kirjoitat sujuvaa suomen kieltä. Haluat kartuttaa työkokemustasi ja työskennellä kiinnostavien brändien parissa.

Kuulostaako sinulta? Hyvä, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme joukkoomme sekä projektityöntekijöitä osa-aikaisiin, toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin että harjoittelijoita. Työsarkaa meillä on tarjota sinulle sopimuksen mukaan 7,5-37,5 tuntia per viikko, eli juuri sopivasti esim. opiskelujen ohelle tai opintoja varten tehtävään työharjoitteluun. Työ sisältää mm. sivustojen moderointia ja päivitysten tekemistä erilaisissa sosiaalisen median palveluissa kuten Twitterissä ja Facebookissa sekä muita tehtäviä digitaalisen median parissa. Emme vaadi sinulta aikaisempaa työkokemusta samankaltaisista tehtävistä, sillä koulutamme tehtäviin. Harrastuneisuus sosiaalisen median kanavissa on kuitenkin eduksi. Tarjolla siis erinomainen tilaisuus oppia lisää digitaalisesta mediasta ja sen hallinnoinnista alan edelläkävijöiden johdolla!

shutterstock_203446357

Lähetä kiireen vilkkaa hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@dingle.fi. Kirjaa aihe-kenttään ”Projektityöntekijä” prosessin helpottamiseksi.

Kutsumme potentiaaliset hakijat haastatteluun nopealla aikataululla. Palkkaamme ensimmäisen henkilön heti sopivan henkilön löydyttyä.

Subscribe to Email Updates