Dingle Oy kehittää asiakkaidensa liiketoimintaa vastaamaan digitaalisen murroksen haasteisiin. Konsultoimme ja palvelemme yritysjohtoa, myyntiä, asiakaspalvelua ja markkinointia.

Vuosi 2015 tuo mukanaan uudet kujeet myös Dinglellä! Nyt sinulla on mahdollisuus hakea Dingle Academy Trainee –ohjelmaan ja päästä osaksi Suomen suurimman sosiaalisen median asiantuntijatoimiston arkea. Tämä voi olla pääsylippusi historiamme ensimmäisten Dingle Academy Trainee -ohjelman harjoittelijoiden joukkoon!

 

Vaadimme harjoittelijoiltamme:

  • luovaa ja innokasta otetta työhön
  • kiinnostusta digitaalisuuteen ja sosiaaliseen mediaan
  • suomen- ja englanninkielen suullista sekä kirjallista osaamista

Plussaa saat ruotsin kielen osaamisesta, sekä sisällöntuotannollisista kyvyistä eli esimerkiksi valokuvauksesta, videotuotannosta ja kuvankäsittelystä.

 

Tarjoamme harjoittelijoillemme:

  • monipuolista kokemusta sosiaalisen median alalta ja eri tyyppisten asiakkuuksien parista
  • innostavan joukon tsemppaavia työkavereita
  • konkreettisen tien tekemällä oppimiseen
  • rennon ja joustavan työympäristön

 

Tehtäviisi Dinglen harjoittelijana kuuluu mm. minitutkimusten ja -analyysien tekoa, moderointitehtäviä sekä monipuolista sisällöntuotantoa. Palkkaa maksamme harjoittelijoillemme tuntiperusteisesti ja tunteja voi tehdä vaihtelevan määrän aina tilanteen mukaan. Töitä on myös mahdollista tehdä usein etänä, vaikka meistä onkin mukava tutustua läheisemmin työkavereihimme ihan kasvokkain. Työsuhde on määräaikainen ja kestää vuoden 2015 loppuun asti.

Dingle Academy Trainee –ohjelman hakuaika alkoi juuri NYT! Haku jatkuu 23.11.2014 asti, joten laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si tulemaan pian osoitteeseen rekry@dingle.fi. Merkitsethän aihe-kenttään ”Dingle Academy Trainee” hakemusten käsittelyn helpottamiseksi. Hakemuksessasi haluaisimme kuulla, miksi juuri sinä sopisit meille harjoittelijaksi ja minkälaisen mausteen voisit persoonallasi tuoda sekametelisoppaamme, jota työporukaksikin kutsutaan.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä Johanna Moilaseen sähköpostitse: johanna.moilanen@dingle.fi tai puhelimitse: 044 749 1000.

Subscribe to Email Updates