Suomen kansan ja Some Awardsin tuomariston ehodottomaksi suosikiksi nousi Jounin Kauppa ja Sampo Kaulanen. “The Some” -kategoriassa. Palkinto meni oikealle taholle, sillä kaupan Facebook-sivu on kiistatta Suomen keskustelluin yhteisö tällä hetkellä. Sampo oli omin sanoin sanaton. Jounin kauppa voitti myös “Someyllättäjä” -kategorian.

sampo kaulanen - some awards

Miljoonien ihmisten seuraama ja Forbesin maailman 8:nneksi listaama sosiaalisen markkinoinnin guru Jeff Bullas ja Twitterissä “@jeffbullas” päätti sosiaalisen liiketoiminnan seminaarin tunnin mittaiseen show’hun. Tärkeimpänä sanomana Jeff nostaa esille fraasin “done is better than perfect” eli toisin sanoen aloita sosiaalinen bisnes jo huomenna!

jeff bullas - some awards

Musta Barbaari palkittiin ylivoimaisena yleisön ja tuomariston suosikkina vuoden “Someilmiöksi”. Musta Barbaari eli James kohautti ja viihdytti yleisöä yhdessä Prinssi Jusufin kanssa kiitospuheessaan ja sai yleisön kyyneliin naurusta: “Banaani on hieno hedelmä. Kiitämme veronmaksajia. Mamu nousee”.

musta barbaari - some awards

Tapahtumalle elintärkeitä ovat yhteistyökumppanit ja sidosryhmät. Kiitämme hauskoista 100 sekunnin puheista lavalla, mahtavia yhteistyökumppaniyrityksiä, ehdokkaita, paneelin puhujia ja tapahtumaa hoitavia tahoja ja henkilöitä. Kiitokset Aller Median, Dinglen ja Suomi24:n puolesta kuuluvat eritoten pääyhteistyökumppaneillemme M-Brainille ja Samsungille.

somegate

Luonnollisesti tapahtuma oli vahvasti esillä sosiaalisessa mediassa. Vahvimmin edustus oli Twitterissä, jossa tehtiin yli 4300 twiittiä päivän aikana. Niillä tavoitettiin yli 0,5 miljoonaa henkeä. Go #someawardsfi, go #sosiaalinenbisnes!

esillä somessa

Sosiaalinen media on täynnä tunteita, mielipiteitä, huumoria… Tärkeintä on kuitenkin yhteisöllisyys. Tapahtumassa oli rento ja hauska tunnelma. Somekansa kokoontui yhdessä nauttimaan, mikäs sen parempaa! Vieraat olivat tyylikkäitä ja valmiina iltaan.

lotta backlundi - hashtag  - some awards

Uuden someajan orkesteri ja kesällä sosiaalisesta mediasta kuuluisuuteen pompannut Steve ‘n’ Seagulls nostatti tunnelmaa gaalan päätteeksi lämpiössä soittamalla akustisia covereita. #sydän #stevenseagulls #tunnelma #livemusa #yhteisenhyväpuolesta

Steve 'n' Seagulls - some awards

Tapahtuman päätteeksi kaikki palkitut pyydettiin lavalle yhteen isoon wefie-kuvaan. Kaikki siis päättyi yhteen isoon somehaliin. Palkintoja jaettiin 12 eri kategoriassa. Perustelut ja kaikki viralliset voittajat löytyvät täältä: http://www.aller.fi/lapin-somevaikuttaja-jounin-kauppa-vei-kirkkaimman-pystin-someawardsissa/

voittaja-wefie - some awards

Some Awardsin virallisella kuvausseinällä “Samsung selfie cornerissa” ja tapahtumassa vieraili useita sosiaalisen median tähtiä, yritysedustajia, tapahtuman järjestäjiä, ehdokkaita, julkkiksia ja median edustajia. Kuvassa edustaa ihana Sara Chafak yhdessä Musta Barbaarin kanssa. Kuvassa tunnelmia lämpiöstä, jossa tarjoiltiin hyvää ruokaa ja menovettä sekä sosiaalista keskustelua ilman päätelaitteita.

musta barbaari ja Sara Chafak - some awards

Kiitos kuuluu paikalle saapuneille, jotka loivat yhdessä tunnelmaa ja nauttivat tapahtumasta legendaarisessa Helsingin Bio Rex:ssä. “Ihanan rento meininki, Barbaari oli paras”. “Kiitos suunnattomasti, että tällaisia tapahtumia jaksetaan järjestää”.

Kaikki kuvat Some Awards 2014 tapahtumasta löytyvät täältä: https://www.flickr.com/photos/someawardsfi2014/15769701901/. Vuoden 2015 Some Awards järjestetään helmikuussa 2016. Pysy kuulolla!

some awards 2014

Subscribe to Email Updates