500 g Facebookkia
300 g Twitteriä
250 g Youtubea
200 g LinkedIniä

2 dl Instagramia
2 dl Pinterestiä
1 dl Google plussaa

Mausteeksi
4 rlk Snapchattiä
2 rlk Vinea


Joulun paras resepti


Tee taikina hyvästä sisällöstä. Sekoita ainekset huolellisesti keskenään ja muista mitata ne tarkasti.
Muista myös, että hyvät raaka-aineet eivät koskaan ole halpoja, ilmaisesta puhumattakaan. Lisää joukkoon reilusti luovuutta, intohimoa ja parasta mahdollista osaamista. Odota kärsivällisesti, tämä ei ole pikaruokaa. Ainekset tarvitsevat aikaa kohotakseen ennen kuin pääset nauttimaan hyvästä lopputuloksesta. Tämän sopan teossa useampi kokki takaa yleensä paremman lopputuloksen, kunhan kokkien tehtävät ovat määritelty ennakkoon ja yksi heistä toimii varsinaisena keittiömestarina.

Makoisaa joulua,

Some-kokki Pasi

Subscribe to Email Updates