Dingle Oy kehittää asiakkaidensa liiketoimintaa vastaamaan digitaalisen murroksen haasteisiin. Konsultoimme ja palvelemme yritysjohtoa, myyntiä, asiakaspalvelua ja markkinointia.

Nyt haemme Chief Technology Officeria johtamaan teknologiatuotteitamme ja projektejamme.

Toivomme sinulta:

• Palavaa sydäntä palvelujen rakentamiseen
• Nopeutta
• Kykyä valita oikeita teknologioita ja ymmärrystä arkkitehtuurista
• Halua kehittää (myös koodausmielessä)
• Kykyä puhua bisnestä
• Kykyä johtaa projekteja ja ihmisiä

Tarjoamme sinulle:

• Näköalapaikan Suomen suurimmassa sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijaorganisaatiossa
• Mahdollisuuden päästä näyttämään kyntesi
• Kolme kaupallistettavaa platformituotetta
• Huipputiimin sekä kirjavan joukon älyttömän mukavia työkavereita
• Suomen parhaat asiakkaat
• Puuroa aamuisin

Tuleva roolisi Dinglellä

CTO:n roolissa olet vastuussa Dinglen teknologiakehityksestä. Olet esimies nuoremmille kehittäjille ja raportoit toimitusjohtajalle. Vastuullesi kuuluu platformien kehittämissuunitelmat, teknologiaosaaminen kokonaisuudessaan ja teknologiaprojektien sujuvuus. Työhösi kuuluu myös sovellusten kehittäminen. Osana työtäsi autat asiakasjohtajia tarjoamaan parempia ratkaisuja asiakkaille, joskus kasvotusten asiakkaiden kanssa.

Aiempi kokemus ja ymmärrys järjestelmäkehityksestä, mobiiliapplikaatiokehityksestä (iOS ja Android), LAMP-kokoelman ympäristöstä ja Linux-pohjaisista palvelinympäristöistä yleisesti, projektinhallintasta ja esimiestyöstä ovat avuksi tehtävän menestyksekkäässä suorittamisessa.

Oletamme että osana työtäsi teet itsestäsi entistä merkittävämmän CTO:n bloggaamalla, twiittaamalla ja selittämällä teknologialähtöisesti mitä tarkoittaa, kun yritys hyödyntää sosiaalista verkkoa liiketoiminnassaan tehokkaasti. Tarjoamme tähän loistavan lähtökohdan ja kirjoituksillesi enemmän sivulatauksia kuin arvaatkaan.

Laitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@dingle.fi sunnuntaihin 27.2.2015 mennessä. Töiden alkamispäivämäärästä voidaan sopia erikseen, mutta jos tahtomme kohtaa, voit aloittaa vaikka heti. Oman toiveesi voit kertoa tietysti hakemuksessa.

Vaikka kokemuksesta on toki etua, loppuviimein persoona ja asenne ratkaisevat! Jos tehtävä tuntuu oikealta, laitathan hakemuksen tulemaan vaikka kaikkia edellä olevia vaatimuksia täyttäisikään.

Lisätietoja tehtävään liittyen saat Juha Kuokalta (puh: 040 533 6636, juha.kuokka@aller.fi) tai Juho Jokiselta 12.1. alkaen (puh: 050 350 5964, @juhojokinen)

Subscribe to Email Updates