Haluatko nopeasti kehittyä monipuoliseksi median ostamisen ammattilaiseksi? Oletko kunnianhimoinen ja hillittömällä draivilla varustettu digimedian ammattilainen? Kaipaatko haasteita ja haluat kehittyä jatkuvasti työssäsi?

Hieno juttu! Laita hakemusta tulemaan, sillä haluamme juuri sinut!

Dingle Oy kehittää asiakkaidensa liiketoimintaa vastaamaan digitaalisen murroksen haasteisiin. Konsultoimme ja palvelemme yritysjohtoa, myyntiä, asiakaspalvelua ja markkinointia.

Haemme vauhdilla kasvavaan asiakastiimiimme asiansa osaavaa Media tai Digital Planneria, joka haluaa nopeasti kehittyä monipuoliseksi median ostamisen ammattilaiseksi. Together, we'll make the magic happen!

Digital Plannerina vastaat asiakkaidemme ostetun median optimoinnista. Suunnittelet ja optimoit asiakkaidemme median käyttöä sekä yleisimmissä digikanavissa, kuten Facebookissa, Twitterissä ja Googlessa että perinteisissä medioissa, kuten TV:ssä ja printissä. Odotamme sinulta kokemusta ainakin toiselta osa-alueelta, joko edellämainituista digimedioista tai perinteisen median parista. Exceliä osaat pyörittää unissasikin.

Tehtäviisi kuuluu:

  • Asiakkaiden ostetun median hallinta ja optimointi eri kanavissa, kuten Facebook, Google ja Twitter sekä perinteisen median kanavat kuten TV ja printti.
  • Dinglen mediaostamisen ja -osaamisen kehittäminen yhdessä tiimin kanssa
  • Tiimisi muissa sosiaalisen median strategia- ja konseptointiprojekteissa sekä kampanjatoteutuksissa auttaminen

Selviät työstä kunnialla - jos:

  • Olet valtaisalla kunnianhimolla ja draivilla varustettu osaaja ja haluat kehittyä monipuoliseksi markkinoinnin ammattilaiseksi
  • Jaat näkemyksemme digivetoisen markkinoinnin tulevaisuudesta
  • Sinulla on jo mainonnan hallinnan osaamista ainakin joko digikanavista tai perinteisen median kanavista
  • Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä
  • Kestät hyvin kiirettä ja painetta työssäsi
  • Työskentelet luontevasti numerot, Excelin ja erilaisten työkalujen kanssa

Tarjoamme sinulle eturivin paikan Suomen suurimmassa sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijaorganisaatiossa, kasvunnälkäisen huipputiimin sekä aamupuuron. Työ on luonteeltaan haastavaa ja hektistä, mutta ehdottomasti sen arvoista! Työn hektisyyttä on tasapainottamassa persoonallisten työkavereiden kavalkadi, joka varmistaa, ettei töissä ole ainakaan tylsää.

Lisätietoja Dinglestä ja tehtävästä antaa Petri Vilpponen (puh: 041 501 0229, petri.vilpponen@dingle.fi). Media tai Digital Plannerin tehtävä on vakituinen ja työaika on 37,5 h/vko.

Laitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen, sekä päivämäärän, jolloin voit aikaisintaan aloittaa osoitteeseen rekry@dingle.fi sunnuntaihin 1.2.2015 mennessä. Tai vaikka heti! Jos kemiamme kohtaavat ja draivia ja persoonaa löytyy, voimme aloittaa yhteistyön nopeallakin aikataululla.

Subscribe to Email Updates