Suomen suurin sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijatalo Dingle on vahvistanut rivejään yhdellä maailman kovimmista SlideShare-vaikuttajista. SlideSharessa vahvaa presenssiä ja seuraajakuntaa ylläpitävä Jarkko Sjöman aloitti Dinglen riveissä tammikuussa.

”Olen seurannut Dingleä yhtiönä jo sen alkumetreistä lähtien. Minulle Dinglestä on aina välittynyt sen edelläkävijyys ja asiantuntijajohtajuus digitaalisen liiketoiminnan rakentamisessa. On äärettömän hienoa päästä kehittämään Suomen ykkösbrändejä digitaalisessa ympäristössä. Uskon, että yhdessä olemme molemmat enemmän”, toteaa Jarkko Sjöman.

SlideShare on maailman johtavin esitystenjakopalvelu 70 miljoonalla uniikilla kuukausittaisella käyttäjällä. Kanavassa käyttäjät ja asiantuntijat jakavat pääasiassa eri ammattialojen esitelmiä ja dokumentteja.

“Kanava on avain asiantuntijabrändien rakentamiseen sekä asiantuntijakuvan luomiseen. Nykytrendi on nimittäin se, että asiantuntijuutta ei myydä, se löydetään”, sanoo Sjöman.

Jarkko Sjömanilla on SlideShare-palvelussa lähes 18 000 seuraajaa. Seuraajamäärä on korkea alati kasvavassa palvelussa. Esimerkiksi Valkoisella talolla on 33 000 seuraajaa, mutta sisältöjä suurella organisaatiolla on satakertaisesti Sjömaniin verrattuna. Seuraajakunnan runsaudellaan Sjöman ohittaa myös monet tunnetut kansainväliset asiantuntijajärjestöt ja yritykset kuten Kansainvälisen Energiajärjestö IAE:n (17300), YK:n kehitysjärjestö UNDP:n (16800) ja teknologiayritys Hewlett-Packardin (10900).

”Olemme onnekkaita saadessamme Jarkon tiimiimme vahvistamaan Dinglen asemaa sosiaalisen bisneksen ykköstalona. Näin kansainvälistymisen kynnyksellä ja Suomen suurimpia brändejä palvelevana yrityksenä alan huippuosaajien taidot ovat arvokkaita. Jarkon myötä voimme palvella asiakkaitamme entistä syvemmällä tasolla ja tarjota yhä laajempia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Uskon, että näemme lupaavia tuloksia välittömästi”, kertoo Dinglen toimitusjohtaja Juho Jokinen.

Subscribe to Email Updates