Haemme kasvavaan asiakastiimiimme osaavaa graafista suunnittelijaa / designeria lähtökohtaisesti osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Dingle Oy kehittää asiakkaidensa liiketoimintaa vastaamaan digitaalisen murroksen haasteisiin. Konsultoimme ja palvelemme yritysjohtoa, myyntiä, asiakaspalvelua ja markkinointia.

Mitä?
Tehtävänäsi on visuaalisen ilmeen suunnittelu ja toteutus eri medioissa, keskittyen digimedioihin aina uutiskirjeestä Facebook-julkaisun kautta verkkosivuihin, mutta sisältäen myös perinteisiä alustoja kuten printtiä ja ulkomainontaa. Käytetyin työvälineesi on Adobe Photoshop, mutta muu osaaminen, erityisesti valokuvaus ja/tai videotuotanto ja editointi, katsotaan eduksi. Olethan kielellisesti lahjakas, sillä tulet tarvitsemaan työssäsi usein myös englannin kielen taitoa.

Kuka?
Etsimme tehtävään henkilöä, joka on luova, idearikas ja ahkera. Pystyt luovimaan sujuvasti hyvin erilaisten  tehtävien parissa, suurien kokonaisuuksien suunnittelusta nopean sosiaalisen median sisällön tuotantoon. Pystyt joustamaan tarvittaessa ja kestät hyvin kiirettä ja deadlineja.

Miksi?
Dingle tarjoaa sinulle rennon työympäristön ja hyvät tyypit, joiden seurassa et ehdi tylsistyä. Työajoista voi meillä sopia joustavasti ja jos heräät töihin ihmisten aikaan saatat myös ehtiä aamupuurolle.

Laitathan hakemuksesi sekä katsauksen töistäsi osoitteeseen rekry@dingle.fi. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti kokemuksestasi toivotuilla osaamisalueilla. Toivomme, että voit aloittaa työt nopeallakin aikataululla. EDIT: Haku on päättynyt!

Lisätietoja Dinglestä ja tehtävästä saat Petri Vilpposelta (puh: 041 501 0229, petri.vilpponen@dingle.fi).

Subscribe to Email Updates