Dinglen myyntijohtajana kaksi vuotta toiminut Aamer Chaichee (kuvassa oikealla), 26, entinen Dinglen työntekijä Iiro Kormi (kuvassa vasemmalla), 26, sekä mainostoimistoissa työskennellyt Sauli Hirvi, 34, tuovat markkinoille käytettyjen vaatteiden osto- ja myyntipalvelun. Zadaa (https://www.facebook.com/zadaaco) on mobiilipalvelu, joka löytää toisilleen “identtisiä” ihmisiä koon ja tyylin perusteella tehden omankaltaisten ja istuvien vaatteiden löytämisestä todella helppoa ja mielenkiintoista.

“Ratkaisemme yhden ehkä suurimmista haasteista vaatteiden verkossa ostamisen suhteen - istuvuus. Zadaa:ssa käyttäjän on vaivatonta ostaa vaatteita ‘peilikuvaltaan’. Lisäksi palvelun käyttämistä helpottaa myös kaiken tekeminen älypuhelimella vaatteen kuvaamisesta postittamiseen asti.”, kertoo Zadaa:n toimitusjohtaja Iiro Kormi.

 

 

Perimmäinen ajatus Zadaa:ssa on kuitenkin löytää käytetyille vaatteille uusi onnellinen koti. Nykypäivänä Siivouspäivät, kirpputorit, nettitorit sekä sosiaalisen median kirpputorit ovat osoittaneet, että kierrättämiselle on kasvava kiinnostus. Siksi Zadaa tähtää nopeaan kasvuun ja ulkomaille. Sovellus avataan rajoitettulle ryhmälle toukokuun lopussa. Se on suunnattu toistaiseksi vain naisille.

- “Olemme juuri avanneet kaikille avoimen ‘early adopters’ –ohjelman (http://www.zadaa.co/), jossa kiinnostuneet saavat etuoikeuden käyttää palvelua ensimmäisenä. Tällä hetkellä meidän tiimimme koostuu kolmen perustajan lisäksi dynaamisesta ryhmästä kierrätyksen ystäviä, niin naisia kuin miehiäkin. Tulemme tekemään yhdessä paljon hyvää. Tervetuloa mukaan.”, kertoo Zadaa:n operatiivinen johtaja Aamer Chaichee.

Molemmat perustajista uskovat, että tulevaisuudessa palvelun toisilleen “identtiset” käyttäjät ympäri maailman vaihtavat keskenään vaatteita suoraan vaatekaapista toiseen. On tuhlausta heittää vaatteita roskiin, kun niille löytyy varmasti ottaja.

Subscribe to Email Updates