DingleCast palaa lomien jälkeen kaiuttimiin vieraanaan Tobias Dazenko (@tobiasdazenko), yksi Tobyrichin perustajista.

Tobyrichin tuotantoon kuuluu innovatiivisia laitteita kuten älykäs etäohjattava SmartPlane, joka myi noin 25 000 kappaletta ympäri maailman. Yrityksen todellinen menestys on tullut heidän kehittämien teknologioiden lisensoinnista muille yhtiöille. Hyvä esimerkki teknologian hyödyntämisen suosiosta on Power Up paper plane, joka keräsi yli miljoona dollaria.

Tässä jaksossa Tobias kertoo heidän nykyisestä Kickstarter-kampanjasta ja antaa vinkkejä joukkorahoitukseen. Tobias puhuu muun muassa Indie Go-gon ja Kickstarterin eroista, PR-/viestintätoimiston tärkeydestä joukkorahoituksessa sekä miten Kickstarter-kampanjan onnistumista voi edistää. Yllätävää on, että vaikka kampanja ei onnistuisi keräämään miljoonia, rahan määrä ei ole välttämättä hyvän joukkorahoituskampanjan mittari.

Tobias myös antaa kirjasuositukseksi The Hardware Startup. Hän sanoo, että tämä on pakollista lukemista kaikille laitteistoalan start-upeille ja sen lukeminen aiemmin olisi säästänyt hänen osaltaan paljon aikaa ja rahaa.

Nautinnollisia kuunteluhetkiä!

DingleCastin jakson löydät myös seuraavista paikoista: iTunes, SoundCloud ja Stitcher.

Tobyrichin Kickstarter-kampanja löytyy täältä. Tukekaa kampanjaa, tavoitemäärä on jo hyvin lähellä! Kurkatkaa video alta:


Voit tilata Dinglecastin iTunesista, SoundCloudista ja Stitcher Radiosta.

Moikkaa meitä tai esitä toiveita twitterissä, @dinglecast, tai sähköpostilla, dinglecast@dingle.fi!

Subscribe to Email Updates