Sosiaalisen liiketoiminnan toimisto Dingle Oy on valittu edustamaan Suomea kansainvälisessä European Business Awards - kilpailussa. Dingle on ehdolla Vuoden Kasvustrategia - kategoriassa. Seuraavaksi käynnistyy kilpailun toinen vaihe, jossa katsojat voivat äänestää suosikkinsa jatkoon.

Dinglen operatiivisen johtajan Pasi Piipposen mukaan kilpailu on hyvä osoitus siitä, miten 5-vuotiaasta, nopeasti liiketoimintaansa kasvattavasta startup-yrityksestä on kehittynyt vuosien aikana kansainvälinen kokonaisratkaisuja tuottava markkinointitalo.

“Olemme erittäin iloisia, että Dingle on noteerattu European Business Awards - kilpailussa. Olemme yli viiden vuoden ajan olleet omalta osaltamme rakentamassa digitaalista ja vuorovaikutteista markkinointia ja onnistuneet osoittamaan asiakkaillemme sosiaalisen liiketoimintamallin voiman”, Piipponen jatkaa.

European Business Awards järjestetään tänä vuonna yhdeksättä kertaa. Kilpailun tavoitteena on nostaa esiin menestyksekkäimmät ja innovatiivisimmat yritykset Euroopassa. Tänä vuonna yli 32 000 organisaatioita 33 eri maasta on mukana kilpailussa. Toiseen vaiheeseen valittiin 678 yritystä tai organisaatiota edustamaan maataan. Suomesta edustajia valittiin 15 yritystä. Kilpailun pääsponsorina toimii RSM International.  

Lisätietoa: http://www.businessawardseurope.com

European-Business-Awards_logo_454280-450x276
Dingle on Pohjoismaiden suurin sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys, joka tarjoaa yritysjohdon, myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun konsultointipalveluja mahdollistaakseen digitaalisuuden hyödyt yritysten liiketoiminnassa. Dinglen ydinosaamisaluetta ovat sosiaalisen median käytön strateginen suunnittelu, prosessikonsultointi, konseptisuunnittelu sekä sisällön ja tekniikan tuotanto. Dingle perustettiin vuonna 2009. Toimintansa aikana yritys on ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa yli sadan suomalaisbrändin digitaalista liiketoimintaa. Dinglen Helsingin ja Tukholman konttoreilla työskentelee yhteensä yli 50 sosiaalisen liiketoiminnan asiantuntijaa. www.dingle.fi

Subscribe to Email Updates